De eerste beelden van een poedelnaakte Inge de Bruijn uit Adam Zkt. Eva zijn uitgelekt

Redactie 21 mei 2017 Girls

Mocht je het zijn ontgaan, er is een nieuw seizoen van Adam Zkt. Eva op televisie. Dat is dat programma waarin drie mensen op een onbewoond eiland worden los gelaten waar ze elkaar beter gaan leren kennen en zo hopen de moeder of vader van hun nog te verwekken kinderen te ontmoeten. Naakt. Poedeltje naakt. Jubelende jopen en bungelende balzakken dansen gezellig over het beeldscherm. Hoogstaand stukje televisie weer. Desondanks valt niet te ontkennen dat dit (met een kleine 700.000 kijkers) een sterk staaltje kijkcijferentertainment uit de RTL-koker is.

Zeker niet nu in de nieuwe jaargang BN’ers meedoen aan het programma. Kan heel Nederland smullen van de naakte lichamen van de beroemde burgers des ‘s lands. Zo werden we afgelopen donderdag getrakteerd op de tokus van Tony, beter bekend als Sterretje uit Oh Oh Cherso (door Vice alleraardigst gereviewd trouwens). Nu ligt alle aandacht op de volgende aflevering, en wel met Olympisch kampioene Inge de Bruijn in de blote hoofdrol.

Donderdag zal het ganse volk nieuwsgierig voor de buis zitten, maar het eerste gifje is al uitgelekt waarin we het goddelijke lichaam van Inge kunnen aanschouwen. Goddelijk ja, dat mag gerust gezegd worden. 43 jaar hè. En dan zo’n lichaam. Je kunt zeggen wat je wil van het programma en haar deelname, maar met zo’n lichaam heb je helemaal niets waar je je voor zou moeten schamen. Integendeel. Elke vrouw droomt toch van zo’n body op die leeftijd? Dan ook nog zo lekker ge-padum-tsjj-bruind door het tropische zonnetje. Godsiemikkie hé! Wij gaan donderdag kijken hoor. Ook zo gecharmeerd? Je kan nog op Inge stemmen voor de FHM500.

Animated GIF  - Find & Share on GIPHY
Reageer op artikel:
De eerste beelden van een poedelnaakte Inge de Bruijn uit Adam Zkt. Eva zijn uitgelekt
Sluiten