De echte doe-het-zelver bouwt zijn eigen eettafel

Redactie 13 Sep 2017 Entertainment

Zeg handige Harry. Je kunt natuurlijk met je busje naar IKEA rijden om daar je nieuwe eettafel op een papiertje aan te vinken en alles thuis in elkaar te klikken, maar heb je wel eens gedacht om echt zelf je eettafel te maken? Da’s een mooi projectje man.

Door zelf een tafel te bouwen keer je terug naar die oerman die in jou schuilt. De man die zelf dingen maakt, in plaats van alles voor zich te laten doen. Bovendien geeft het oprecht veel voldoening als je aan zo’n klus begint en deze tot een prachtig einde weet te brengen. Moet jij eens opletten wie er als een pauw door het huis banjert. “Heb ik gemaakt”, kun je dan gewoon zeggen als er visite langskomt. Moet je eens op die wenkbrauwen letten.

Gaat natuurlijk niet zomaar. Je moet je wel goed voorbereiden als je dit gaat doen. Meubelmaker Jeroen de Bakker geeft je een paar benodigdheden waar je op moet letten. Een tafel van robuustetafels.nl is sowieso een goed idee. Op deze site kun je alvast de nodige inspiratie opdoen en voor tools kun je gereedschap van Makita raadplegen. Daar ga jij een koninklijke tafel mee in elkaar sleutelen jongen, kan niet missen!

Benodigdheden:

  1. Losse planken
  2. Bruislijm
  3. Verfkrabber
  4. Decoupeerzaag
Reageer op artikel:
De echte doe-het-zelver bouwt zijn eigen eettafel
Sluiten