De 5 grootste fouten die worden gemaakt tijdens het daten

Redactie 2 feb 2017 Entertainment

Als je de kalender hebt omgeslagen, dan ben je er waarschijnlijk wel achter gekomen dat het alweer februari is. Februari, de maand van de lovers. Het spel van de liefde. Het blijft een mooi iets. Een niet te onderschatten spel. Hoe vaak zijn er al eens teleurstellingen geweest met fouten die gewoon voorkomen hadden kunnen worden? Alleen al in het daten. Als een stelletje ezels worden alle fouten gewoon opnieuw en opnieuw gemaakt. Waar gaat het mis? Cher Gopman, dating expert van beroep, geeft het antwoord door de vijf grootste fouten op een rij te zetten die mensen in de datingwereld fout blijven doen.

1.De vuile was buiten hangen
Ja, we hebben allemaal een verleden. Maar ga niet alle shit vertellen die je in je liefdesleven hebt meegemaakt. Denk je dat het meisje waar je nu mee aan het daten bent zit te wachten op een terror verhaal over je ex? Nee man. Kijk niet achterom, kijk vooruit.

2. Negativiteit galore
Geloof het of niet, maar vrouwen hebben overal op hun lichaam sensoren die alles wat jij zegt, doet of uitstraalt oppikken. Dus gedraag je niet als een of andere hork, ga niet lopen zeiken over het rode stoplicht en lach het weg als je bijna je lies verrekt als je door de hondenstront slide. Wees beleefd, vriendelijk en maak grapjes. Dan mag je aan het einde van de avond misschien wel een theetje bij haar op de bank drinken. En we weten allemaal wat er van een late thee op de bank terecht komt.

3. Ikke, ikke, ikke
Jam je bent een onverwoestbare baas, je hebt stijl, mooie spullen en het leven bestaat voor jou uit niets anders dan succes. Hartstikke leuk, maar ga niet constant over jezelf lullen. Mits er niet een vrouw met WAG-aspiraties tegenover je zit, dan boeit niemand je egocentrische gewauwel geen ene fuck. Wees geïnteresseerd in haar, laat merken dat je naar haar luistert, stel vragen. Veel leuker. Jij komt nog wel aan de beurt.

4. Op je telefoon tijdens de date
Lijkt ons duidelijk dat je gewoon je telefoon in je zak moet houden tijdens een date. Het schijnt echter nog steeds te gebeuren dat sommige mannen dat apparaat uit de zak durven te toveren. Behoor jij tot die groep? Gast! Dat meisje tegenover je verdient alle aandacht. Je hebt de hele dag al door je Instagram timeline kunnen scrollen en die berichten in je vrienden WhatsApp groep kunnen ook prima wachten.

5. Te pusherig zijn
Heb je haast? Rustááág jongen. Alles op z’n tijd. Dating-expert Cher noemt dit de ‘Pushy Pamela’. Dingen worden overhaast zonder dat de persoon tegenover je al helemaal in de comfortzone met je zit. Er is een verschil tussen geïnteresseerd zijn en overijverig. Ga na de eerste date niet gelijk al appen met de vraag wanneer je elkaar weer gaat zien. Relaxed.

Reageer op artikel:
De 5 grootste fouten die worden gemaakt tijdens het daten
Sluiten