De 5 dikste sneakers van deze week (en we geven een paar weg)

Een nieuwe lading verse kicks op je bordje! We hebben weer een fantastisch lijstje voorjullie klaar staan met de dikste patta’s van dit moment zodat jullie er weer okselfris bij kunnen lopen. Kan je niet langs de winkel van Bruut komen? Geen paniek, je kunt je nieuwe kicks gewoon online bestellen en na je vakantie laten bezorgen. Daarnaast krijg je ook nog eens 10 euro korting van ons met kortingscode: FHM. Bonus!

Adidas Swift Run PK
Vers van de pers hebben we als eerste op onze lijst staan de Adidas Swift Run PK. Uitgekomen als een PrimeKnit versie en daarom echt een ideale schoen die voelt alsof je je sloffen aan hebt. Wat wil je nog meer? Je kan deze topper hier kopen en daarbij krijg je met kortingscode: FHM nog even 10 euro korting van ons.

Arkk Copenhagen Raven FG 2.0 S-E15 Disrupted Camo
Back at it again. In de vorm van een superdikke CAMO uitvoering komen de jongens van Arkk met een toffe sneaker aanzetten. Een must-have voor je nieuwe outfit. Omdat de schoen zo licht is als een leeg glas bier, is dit toch wel uniek voor je tweewekelijkse route naar de bar toe. Je kan deze topper en alle andere modellen hier kopen en daarbij krijg je met kortingscode: FHM nog even 10 euro korting van ons.

asicsrespector

Asics Gel Respector Carbon Carbon
Met enige regelmaat terug te vinden in deze lijst en dat is niet voor niets. De Asics Gel Respector Carbon Carbon. De kleurencombinatie maken het tot een schoen die zeker in de (na)zomer goed tot z’n recht komt. En, zoals eerder gezegd: real men wear pink! Je kan deze topper en alle andere modellen hier kopen en daarbij krijg je met kortingscode: FHM nog even 10 euro korting van ons.

Nike Air Max 95

Nike Air Max 95 Essential Trooper
De meest populaire schoen van dit moment blijft toch wel de AM95. Deze dope sneaker loopt super lekker door de Air zool en daarom kun je de stappenteller met gemak op toeren laten komen. Je kan deze topper en alle andere modellen hier kopen en daarbij krijg je met kortingscode: FHM nog even 10 euro korting van ons.

Vans SK8-Hi
Last not not least, Vans. Het SK8-Hi model van Vans is een enorme trendsetter vans 2017. Een lekker schoentje die je overal voor kunt gebruiken. Als je t even allemaal niet meer weet dan is Vans toch wel de ideale oplossing. Het is een unisex model, dus een mooie gelegenheid om je vrouwtje te verwennen mannen. Je kan deze topper en alle andere modellen hier kopen en daarbij krijg je met kortingscode: FHM nog even 10 euro korting van ons.

Winnen?
En ja, natuurlijk geven we ook weer een paar patta’s weg in samenwerking met onze homies van Bruut. Wil je winnen? Reageer op Facebook met een foto van de schoenen die je vandaag aanhebt en de leukste/vetste/mooiste/indrukwekkendste/grappigste/leukste foto/paar schoenen gaat er met de hoofdprijs vandoor!

Reageer op artikel:
De 5 dikste sneakers van deze week (en we geven een paar weg)
Sluiten