De 3e helft van Temptation Island: aflevering 4

Redactie 16 feb 2018 Entertainment

Vlam in de pan, er werd een behoorlijk fikkie gestookt tijdens het eerste kampvuur. Tranen, woede, ongeloof maar ook blijdschap, verdriet en heimwee. Temptation Island: aflevering 4 zat weer boordevol met drama, gejank, slettengedrag en relaties die werden kapotgesmeten. In onze derde helft van Temptation Island kijken Jeroen en Annouk terug op de afgelopen aflevering en proberen te bevatten wat er allemaal gebeurd is.

Annouk: Ik had echt kneiter veel zin in deze aflevering. Gewoon een potje ouderwets de ramptoerist uithangen en natuurlijk ‘n beetje toekijken hoe alles langzamerhand in honderd stukjes uit elkaar donderstraalt. Lekker voor ze. Hadden ze zich maar voor ’n ander programma op moeten geven. Al kreeg ik het deze aflevering toch wel ’n beetje te doen met Megan. Hartelozer dan dit kon Kevin, je weet wel, diegene met die flubberpens en vuurtorensmoel, niet reageren op de beelden van Megan. Maar goed, om dan gelijk het bed in te duiken met de eerste en beste verleidster die lief naar je glimlacht, is dan ook weer overdreven. Lekker voor lul staan wordt dat, als je na dit hitsige avontuurtje weer op de werkvloer moet verschijnen.

Jeroen: Tja, Megan snapte waar ze vandaan kwam maar had het ergens toch wel een beetje te doen met die Kevin. Je zegt een keertje dat je vriendin beetje dom is en ze ligt meteen te naaien met een ander. Natuurlijk heeft het ermee te maken dat die Kevin al vijf keer vreemdging, maar daar heb je hem blijkbaar ook voor vergeven. Kan je niet nu er een blonde lul achter je aan zit opeens denken van “Ja, ben daar eigenlijk toch wel erg boos en verdrietig over” en dat dan als excuus gebruiken om die gast te neuken. Word eens wakker joh. Daarbij, arme papa en mama. Ligt je 18-jarige dochtertje daar met een gast te krikken op tv en gaat nog vreemd ook. Sad.

Annouk: Ja inderdaad, ik gebruikte op mijn 18e tenminste LSD in nachtclubs in Den Haag. Je kan wel zien wie de volwassene hier is.

Jeroen: De zenuwen zaten er vanaf moment éen toch wel goed in, van die gemaakte ‘Ik hoop zo dat hij het daar gezellig heeft’ van Danielle. Iedereen weet dat het enige waar ze aan denkt is “gaat hij vreemd, gaat hij vreemd, gaat hij vreemd”. En vreemd genoeg ging hij dat ook, onze Mezdi. Althans hij zal m nergens in gehangen hebben hoor, maar afspraken werden gebroken.

Annouk: Ja, niet echt iets waar ik van op kijk eigenlijk. Überhaupt zijn die gasten van Temptation pas 20. Je kan ’t ze eigenlijk ook niet kwalijk nemen. Hersenen zijn op je 21e pas volgroeid toch?

Jeroen: Wat wist hij de volgende ochtend ook heerlijk te doen alsof zijn neus bloedde. “Als je gewoon eventjes een moment weg bent om met iemand een gesprek te voeren of om elkaar beter te leren kennen, ja, dat moet wel prima kunnen” Ga toch weg man, om even je vingers in der foef te proppen bedoel je. Tijdens dat ontbijt maakte hij nog de mooiste opmerking “Kevin je moet zo dat water in gaan, ik ben daar gister ook drie keer in geweest en al die velletjes van mijn neus zijn nu weg” waarop verleidster nummer zoveel zegt “en elke keer met een ander meisje” hahahaha, ja jonge dacht ik, hoe red je je hier nou uit, zegt hij: “Ja ze hadden begeleiding nodig” kwam niet meer bij, wat een sukkel.

Annouk: Je moet trouwens Mezdi eens volgen op Instagram. Een soort Lil Kleine praktijken maar dan nog even ‘n heel stukkie droeviger wat je daar aantreft.

Jeroen: En het kampvuur begint, eerste waar ik me aan erger is die Belgische presentatrice. Die zit me daar een partijtje te stoken, mijn wenkbrauwen schroeiden al weg van dat kampvuur, ik hoef mezelf ook niet nog te branden hoor. “Denk je dat Jeremy dat dan niet gezegd heeft”. Elke keer dat ik die kop van dat mens zie begin ik inwendig een beetje kots op te braken. Het licht maakt d’r ook niet echt knapper.

Annouk: Ja, dat is ’t spel. Kan er wel van genieten eigenlijk. Ik snap gewoon echt niet waarom dat stoken nog effect heeft. Na al deze seizoenen Temptation Island wéét je nu inmiddels toch wel dat alles één grote bij elkaar gestookte bende is. Ik vind het wel jammer dat ze er dit keer van die stellen als Deborah en Tim in hebben gedaan. Godsgruwelijke hoeren hekel aan dat gezeik van ze. Heb echt ’t idee dat Tim zichzelf wel ’n lekker baasie vindt die denkt dat deze media-aandacht ‘m een onweerstaanbare BN’r maakt. Dacht het niet gap. Dus aan alle subtropische piranha’s in Thailand: zoek een ’n gespierde spijker op met een gifgroen zwembroekje uit het bouwjaar 2003, het enige kledingstuk overigens dat hij volgens mij bij heeft, en bijt ‘m een paar goeie keren in zijn zaakie.

Jeroen: Inderdaad. Kunnen we het stukje van Deborah en Tim overslaan? Samenvatting: er werd kei veel gejankt en ze missen elkaar. Heb er niet meer over te zeggen behalve dat mijn teiltje wel vol was na nog geen 20 minuten Temptation.

Jeroen: Het is allemaal heel zielig wat er gebeurd, maar ik blijf me gewoon irriteren aan van die kleine dingetjes. Dat accent van Danielle, zij komt zo dom over. Vraag me af of zij beseft dat Mezdi ook niet al te beste beelden van haar heeft gezien. Verder moet ik even benoemen dat die Fabrizio triester met de dag wordt. Zit die Danielle daar haar oogballen uit der kop te janken, komt kleurplaat aanzetten “Zal ik er even bij komen zitten zonder te praten” nou prima, houd je bek dan ook. Vervolgens begint die gast buskruit op het vuur te smijten “hij heeft niet eens gewacht op die beelden van u” och och och, niet echt een man van zijn woord, onze Fabrizio.

Annouk: Ja, ze praat kapot sloom. Vet kut. Fabrizio vond ik, moet ik heel eerlijk zeggen, aan ’t begin echt wel een lekkertje. Aan het begin gelukkig want nu, vr-es-el-ijk. Volgens mij hebben de piranha’s daar zich al een paar keer te goed gedaan aan zijn “mannelijkheid”.

Tot volgende week!

Reageer op artikel:
De 3e helft van Temptation Island: aflevering 4
Sluiten