De 3 beste suggesties om de FHM500 in huis te halen

Redactie 12 Jun 2019 Entertainment

Zondag is het Vaderdag jongens. Je gaat toch wel effe langs bij die ouwe? Ja moet je wel doen hoor. En natuurlijk neem je dan ook een cadeautje mee. Wij weten wat je moet halen. De FHM500 en een TABAC-productje natuurlijk!

Wat je ook kan doen is dat TABAC-luchtje aan je pa geven en die FHM500 zelf houden, maar dat moet je helemaal zelf weten. Je hebt het niet van ons. Mocht je niet in de gelegenheid zijn om zondag langs te gaan (kan altijd natuurlijk) dan kun je ook gewoon een cadeautje bij hem thuis laten bezorgen. Superhandig! Wij zullen je even een paar opties geven, dus we nemen je even mee door de webshop van Wehkamp.

De goedkoopste optie

Mocht je geen euro te makken hebben maar toch iets leuks willen doen, dan moet je de scheercréme hebben. Kost je slechts 5,09 euro, komen nog wat verzendkosten bij dus ben je voor 8 euro helemaal klaar.

Het beste cadeautje

Als jij je pa of jezelf een goed cadeautje wil geven, dan moet je de Gentle Men’s Care parfum kopen. Dat is echt een goed parfum, sir. Krijgen we regelmatig complimenten over van onze vrouwelijke medemens, dus dan weet je dat het goed zit. Voor €12,50 staat het bij jou in de badkamer! Waar hebben het we over?

Gezichtssmeersel

Als je net uit de douche komt moet je altijd iets op je gezicht smeren toch. Die schilfers moeten op een of andere manier toch van je face worden gescrubt. Dan is de moisturizing gel een goed idee. Ook handig om mee te nemen voor op vakantie! Voor 7,99 euro is ‘ie van jou.

Laatste kans om FHM500 te halen!

Uiteraard zijn er nog veel meer opties. Doe je pa en jezelf een plezier en geef hem een lekker combipakketje! TABAC-productje in het winkelmandje, krijg je die FHM500 t.w.v. 10,95 gewoon gratis meegestuurd. Dit is overigens ook de enige manier waarop je het blad kan krijgen. Je hebt nog tot en met zaterdag om de FHM500 te bestellen, daarna kunnen we niks meer voor je doen. Hier haal jij je FHM500!

Reageer op artikel:
De 3 beste suggesties om de FHM500 in huis te halen
Sluiten