Deze vrouw moet je daten volgens je horoscoop

Redactie 3 Jul 2019 Entertainment

We zijn allemaal op zoek naar de perfecte vrouw. Dan kun je lang zoeken, want die bestaat niet. Maar hoe vind je nou de chick die het best bij jou past? Om je heel wat ongemakkelijke, saaie en tijdrovende dates te besparen zou je kunnen overwegen om alvast een voorselectie te maken op basis van je horoscoop. Ja vriend, de astrologie heeft nog een paar goeie verrassingen voor je in petto. Wij hebben de liefdeshoroscoop alvast voor je uitgeplozen zodat jij beter een keuze kunt maken met wie je het spel van de liefde gaat spelen. En geluk!

Vissen

Vissen zijn dromers. Je kan prima uit de voeten met andere Vissen, want lekker veel creativiteit en happyness. Anders kun je altijd terecht bij de Schorpioen of een Kreeft.

Waterman

De Waterman heeft iemand nodig die liefde geeft en ondersteunt in de keuzes die gemaakt worden. Tweelingen of een Boogschutter passen perfect bij de Waterman, dus je weet wat je te doen staat.

Stier

Stieren zijn standvastig en loyaal. Dat past toch overal bij zou je zeggen? True story, maar omdat ze zo lekker praktisch ingesteld zijn, matcht een Stier het best met een maagd of Steenbok omdat zij ambitie en hard werken hoog in het vaandel hebben staan.

Kissing Young Love GIF - Find & Share on GIPHY

Ram

Een Ram gaat solo best wel lekker, maar ze willen in een relatie iemand die hun begrijpt. Strik een Boogschutter voor meer uitdaging of een Waterman voor de creatieve energie.

Tweelingen

Er is sprake van een tweedeling bij Tweelingen. Ze kunnen wel wat aanmoediging gebruiken, maar ze hebben ook een vrouw nodig die hun scherp houdt. Een andere Tweeling kan wel werken, maar ook de Weegschaal is een goeie match. Als je op zoek bent naar vermaak dan moet je een Leeuw hebben.

Kreeft

Kreeften staan bekend als snel gekwetst, geheimzinnig en emotioneel. Daarom hebben ze iemand nodig die de lange termijn in ogenschouw houdt. Wat dacht je van een Stier? Vissen is ook een match made in heaven.

Leeuw

Een andere Leeuw is een goede optie, maar dan wordt het wel een rumourige bedoening, want Leeuwen schreeuwen graag. Als je op zoek bent naar de perfecte match, dan moet je een Weegschaal hebben. Balance is key, dude.

Lion GIF - Find & Share on GIPHY

Maagd

De Maagd is van nature wat in zichzelf gekeerd maar wel stabiel. Wat dacht je ervan om eens een Schorpioen te hosselen? Ja, doe maar. Pas je Tinder-bio gelijk ook even aan.

Weegschaal

De Weegschaal vindt eerlijkheid het belangrijkste in een relatie. Er zijn meerdere opties voor de Weegschaal, want Boogschutters, Leeuwen of andere Weegschalen behoren allemaal tot de mogelijkheden. Pick your favourite.

Schorpioen

Gewoon een andere Schorpioen hosselen en je gaat een gouden toekomst tegemoet. Mocht die onverhoopt niet meer beschikbaar zijn, dan moet je een Stier of Maagd hebben.

Boogschutter

Hé impulsieve jongen. We weten best dat je uiteindelijk verlangt naar emotionele steun zodat jij je kan settelen. De Weegschaal geeft je rust en stabiliteit, maar met een Tweeling weet je zeker dat het een groot avontuur wordt.

Steenbok

Gepassioneerd in alles wat ze doen, daarom zal een Maagd of Stier het beste in de Steenbok naar boven halen. Het kan dan wel een beetje saai worden, dus mocht je op zoek zijn naar een wild life, dan moet je een Kreeft of Waterman hebben. Stuur je wel een trouwkaartje?

Reageer op artikel:
Deze vrouw moet je daten volgens je horoscoop
Sluiten