Daniel Ricciardo maakt roadtrip door Amerika in zijn Formule 1-bolide

Redactie 3 aug 2018 Machines

Dit is wel een bucketlist dingetje hoor, een roadtrip door de Verenigde Staten. De meeste mensen huren daar een camper voor, maar voor deze campagne van Red Bull Racing gebruikt Daniel Ricciardo zijn Formule 1-bolide voor een roadtrip door Amerika.

Zo weet Red Bull ons toch nog te vermaken tijdens de zomerstop. Afgelopen zondag was de voorlopig de laatste race in Hongarije en over ongeveer drie weken begint het hele circus weer op Spa-Francorchamps.

Op het circuit presteert Red Bull Racing nogal wisselvallig dit seizoen, maar de marketingafdeling van het team is nog altijd in topvorm. Zij weten als geen ander hoe ze hun coureurs moeten gebruiken om toffe campagnes te schieten. Ze hebben ook misschien wel de twee meest sympathieke coureurs van de hele grid.

Contract

Het zou voor Daniel Ricciardo een mooie symbolische roadtrip naar een nieuw contract kunnen zijn. Zijn teamgenoot Max Verstappen verlengde zijn contract al, maar Ricciardo zijn toekomst is voorlopig nog onzeker. Het zou zomaar echt eens een roadtrip naar een nieuw contract kunnen zijn. Het laatste deel komt namelijk vlak voor de GP van België online en weten we nog wat Ricciardo zei over Spa en een nieuw contract? Volgens hem zou alles rond deze GP namelijk duidelijk worden.

Foto: Screenshot YouTube.

Reageer op artikel:
Daniel Ricciardo maakt roadtrip door Amerika in zijn Formule 1-bolide
Sluiten