Dan Bilzerian traint met sterkste dude van Europa en daagt gast uit één lift te doen voor $25.000

redactie 9 Aug 2019 Entertainment

Professioneel levensgenieter Dan Bilzerian is op bezoek geweest bij de sterke man van Europa Hafthor Bjornsson. De twee gingen even een flink potje te beuken in de gloednieuwe sportschool van de IJslandse sloopkogel.

Dan Bilzerian is de man met wie we allemaal een dagje zouden willen ruilen. Of nou ja, misschien ook wel iets langer dan een dag. De Instagram King is omringt door bloedmooie vrouwen, reist naar de beste plekken op de wereld, crosst in de dikste auto’s en ja moeten we nog even doorgaan? Dan is zwaar afgetraind, maar bij lange na niet zo sterk als Hafthor. Wat een reus is dat! Thor is 2.06 meter en weegt 190 kg. Hij is de Sterkste Man van Europa van 2014, 2015, 2017, 2018 en 2019.

De IJslandse reus en Dan beuken er een paar zware oefeningen doorheen. Ze komen aan bij een een oefening die zelfs voor de breedste knapen lastig zijn. Dan daagt een gozer uit om een oefening te doen, als het hem lukt om de lift te doen dan krijgt hij $25.000. Het gehele filmpje duurt een half uur, maar vanaf 18 minuten zie je de mannen een poging doen om de lift te laten slagen. Een spoiler: de vader van de Ijslandse Thor slaagt erin om zonder moeite de oefening perfect uit te voeren. Gevalletje Get fit or ritch trying.

 

 

 

Reageer op artikel:
Dan Bilzerian traint met sterkste dude van Europa en daagt gast uit één lift te doen voor $25.000
Sluiten