Dan Bilzerian krijt hulp van Lance Armstrong bij zijn bizarre weddenschap die 1,2 miljoen dollar waard is

redactie 15 mrt 2016 Entertainment

Twee mannen die de gemoederen vaak bezig houden hebben de handen bijeen geslagen voor een weddenschap van hoog niveau. Enfant terrible Dan balzirian en persona non grata Lance Armstrong zijn sinds deze week partners in crime. Dan heeft namelijk in typische Bilzerian stijl een weddenschap met een bedrag van 1,2 miljoen dollar afgesloten. Wat moet hij doen om te winnen? Van zijn huis in L.A.naar Las Vegas fietsen binnen 48 uur. Dat komt neer op bijna 500 kilometer in de pedalen. Aangezien Lance toch geen wedstrijden meer mag fietsen heeft hij genoeg tijd om de exentrieke pokerspeler te coachen.

 

De weddenschap werd afgesloten met Bill Perkins. De ondernemer en amateur pokerspeler wil zien of Mr. Bilzerian de rit kan afleggen zonder dood te gaan. De zelfuitgeroepen ‘king of Instagram’ heeft al achtien jaar niet op een fiets gezeten dus kan de hulp van ‘Big Tex’ hard gebruiken. Het is misschien wel slim als Perkins een verplichte dopingtest instelt. Je weet het maar nooit in het wielrennen.

 

 

@bp2269 bet me $600,000 that I couldn’t bicycle from LA to Vegas in 48 hours, it’s over 300 miles, I haven’t been on a bike in 18 years and I have a month to train… Getting this message from @joerogan was like waking up to a blowjob and breakfast

Een foto die is geplaatst door Dan Bilzerian (@danbilzerian) op

Reageer op artikel:
Dan Bilzerian krijt hulp van Lance Armstrong bij zijn bizarre weddenschap die 1,2 miljoen dollar waard is
Sluiten