Zet zelf jouw ideale telefoon in elkaar met de gloednieuwe LG G5 modulaire telefoon

wpk-admin 15 mrt 2016 Entertainment

Met de Galaxy S7 heeft Samsung het rijk op dit moment alleen. Maar de concurrentie komt eraan! Met de LG G5 heeft Samsung binnenkort mogelijk een geduchte concurrent.

Laten we één ding voorop stellen: de Samsung S7 is één van de lekkerste smartphones in jaren. Een strak en waterdicht design, onmeunig krachtige hardware en een topcamera die de kekste kiekjes schiet. Maar de concurrentie zit niet stil: vanaf volgende maand ligt er een ander strakke smartphone in de winkels. Een toestel dat Samsung misschien al na een maand van de troon weet te stoten.

En wat is dan die geduchte concurrent? De LG G5. Dit magische mobieltje kan zich op zowat elk gebied meten met Samsungs nieuwe topmodel. Zo beschikt ook de G5 over een groot 5,3 inch scherm met haarscherpe resolutie. En met een stevige chipset ben je verzekerd van software die soepel loopt. Maar er is méér! LG heeft achterop een 16 megapixelcamera gestopt met dubbele lenzen. Dat terwijl de Galaxy S7 ‘slechts’ een 12 megapixelcamera heeft met een enkele lens. De dubbele LG G5 camera zorgt ervoor dat je bredere foto’s kunt maken. Zo heb je in één keer je complete vriendengroep in beeld, zelfs als jeentourage een beetje uit de kluiten gewassen is. De 8 megapixelcamera die voorop zit zorgt voor de meest sexy selfies, mét of zonder duckface.

Als dat al genoeg is om je overtuigen een LG G5 met abonnement te kopen: deze smartphone is ook nog eens modulair. De onderkant kun je verwijderen en vervangen met een nieuw onderdeel. LG noemt het een ‘Magic Slot’. Zo heb je niet alleen een verwisselbare batterij, maar ook extra opties. Gebruik bijvoorbeeld de ‘Cam Plus’-module om cameraknoppen aan je toestel toe te voegen. En met de ‘Hi-Fi Plus’-module beschik je over beter geluid op je mobiel, dankzij de expertise van Bang & Olufsen.

Samenvattend: de keuze is reuze dit voorjaar. Hoe goed de Samsung Galaxy S7 ook is, de LG G5 lijkt hem minimaal te gaan ervaren. En met extra’s als een dubbele camera én een modulair design heeft LG misschien zelfs een paar streepjes voor. Wij zijn benieuwd.

Als je meer wil weten over mobiele telefoons, ga dan naar: gsminfo.nl

Reageer op artikel:
Zet zelf jouw ideale telefoon in elkaar met de gloednieuwe LG G5 modulaire telefoon
Sluiten