Cristiano Ronaldo weigert idiote aanbieding van Chinese club

redactie 30 dec 2016 Entertainment

Een tijd geleden vertelden we al dat Cristiano Ronaldo bakken met geld verdient met sponsorcontracten en bij zijn club Real Madrid. Maar dat had zomaar nog veel meer kunnen zijn als hij Carlos Tévez achterna was gereisd naar China.

Zijn zaakwaarnemer Jorge Mendes bevestigt tegenover Sky Italia dat een Chinese club een bod heeft gedaan van drie honderd miljoen euro met een salaris van honderd miljoen per jaar. 100 miljoen per jaar! Dat is een weeksalaris van 1,9 miljoen euro. €271.428 per dag. €11.309 per uur.

Maar CR7 zwicht niet voor het geld en trekt na de winterstop gewoon weer het maagdelijk witte tenue van De Koninklijke aan. ‘De Chinese transfermarkt is een nieuwe markt. Ze kunnen een hoop spelers kopen, maar voor Ronaldo is het ondenkbaar. Hij is de beste speler ter wereld en de beste aller tijden. Dan is het logisch dat je een aantal aanbiedingen krijgt. Real Madrid is zijn leven. Cristiano is gelukkig bij de club en het is onmogelijk dat hij naar China gaat,’ aldus manager Jorge.

Zo komt er geen nieuw absurd hoofdstuk in het Chinese voetbal. Die gasten zijn toch helemaal van lotje getikt geworden. Waar gaat dit heen?

Reageer op artikel:
Cristiano Ronaldo weigert idiote aanbieding van Chinese club
Sluiten