Het mislukte standbeeld van Ronaldo is vervangen voor deze betere versie

Redactie 18 jun 2018 Entertainment

Kun je nog dat foeilelijke standbeeld van Cristiano Ronaldo herinneren? Wat een afgang was dat zeg. Het standbeeld van de goalgetter kwam te staan op het vliegveld van Madeira, het eiland waar Ronaldo is geboren. Gelukkig is daar eindelijk iemand op komen dagen met een betere versie.

Toentertijd werd het standbeeld vergeleken met het lelijke neefje van de profvoetballer. Pijnlijk momentje voor de sterspeler die onlangs nog drie goals scoorde tegen Spanje op het WK in Rusland. Ook bekend om deze prachtige omhaal. Een jaar later is ‘ie dus eindelijk vervangen. Stukken beter moeten we zeggen. Kon ook niet anders want het leek totaal niet op Ronaldo. In andere woorden: het was mega lelijk. Geen geld waard.

Hilarisch

“De buste is vervangen door een betere versie”, aldus Hugo Aveira, de broer van Ronaldo tegen de Portugese krant Diario de Noticias da Madeira. “Een Spaanse kunstenaar bood de nieuwe buste aan en we besloten ze om te wisselen.” De luchthaven van Madeira is ook in naam verandert. Zo heet het voortaan Aeroporto Internacional da Madeira Cristiano Ronaldo. Mond vol. Eigenlijk was het best zielig voor de voetbalheld toen het beeld werd onthuld. Stiekem konden wij er best wel om lachen. Hij nieuwe beeld is tien keer beter.

Ronaldo
Reageer op artikel:
Het mislukte standbeeld van Ronaldo is vervangen voor deze betere versie
Sluiten