Crimineel verklapt schuilplaats door een keiharde ruft te laten

redactie 10 Jul 2019 Entertainment

Je kent de struggle misschien wel: je moet een hele harde ruft laten, maar het is er gewoon niet het juiste moment voor. Je bent bijvoorbeeld op de koffie bij de oma van je vriendin, ligt eindelijk in bed met die leuke chick of staat in een overvolle lift. De timing is gewoon shit, dus je houdt ‘m voor het gemakkie maar even in. Voor een crimineel in Amerika was de timing van zijn scheet wel heel ongelukkig. Hij verklapte hierdoor zijn schuilplaats en werd opgepakt door de politie

De politie in Missouri was op zoek naar een persoon die gezocht werd voor het bezit van een bepaalde substantie. De politie viel binnen bij een huis waarvan ze vermoedden dat de verdachte hier was. Tijdens de huiszoeking liet de verdachte een té harde scheet waardoor hij uiteindelijk zijn schuilplaats als cadeau aan de politie gaf. Busted! De politie in Missouri liet op hun eigen Facebook weten: “Als je gezocht wordt door de politie voor een misdrijf en je laat zo’n harde scheet dat het je schuilplaats verraad, dan heb je echt een shitty day.” Ze konden er zelf dus nog wel de humor van in zien.

 

Reacties

Het internet zal het internet niet zijn als er geen leuke comments worden achtergelaten op de post. Deze reacties zijn het benoemen waard:

“Some police officers just have a “Nose” for catching criminals like him. One case where a K9 was not necessary to sniff out the bad guy”

I never laughed out loud so much in my life. It took my 20 minutes to tell my husband what was so funny and now he can’t stop laughing, by the way he’s a retired OHP officer. I love you guy.”

“Your Department deserves an award for Post of the year and everyone involved in this incident deserves hazard pay, especially that poor Dog. Thanks your entire Department of Brave First Responders.”

 

Reageer op artikel:
Crimineel verklapt schuilplaats door een keiharde ruft te laten
Sluiten