Deze fotograaf schiet de meest grappige foto’s op het juiste moment

Redactie 11 mrt 2018 Entertainment

Heb je ooit gedacht hoe een gesprek eruit zou zien met de tegenwoordige jij en de oude jij? Als we ouder worden, verliezen we steeds meer typische dingen van jezelf. Vroeger zag je nog overal beesten, plaatjes of tekeningen in die je nu echt niet meer ziet. Deze Noorse fotograaf haalt uit alle dingen die hij op straat tegenkomt zijn kind naar boven.

Dit alles resulteert tot heerlijke, lachwekkende en mooie foto’s. Zijn creativiteit gaat boven die van ons, dat kunnen we wel zeker zeggen. Het enige waar wij toe kunnen komen is een piemel zien in de wolken als je op het gras naar de hemel aan het staren bent. Dat is onze creativiteit. Zijn project heet ‘Hopscotch’. Hij vertelt dat het project niet zomaar is ontstaan. “I simply started doing street photography the way I enjoyed most, without forcing any themes, letting go and being open to whatever my eyes would see in each moment. If the result is this playful view of our everyday life, it’s simply because that is who I am.”

Wat een baas is die Pau Buscato. Hij fotografeert voor in steden als Londen en New York. Helaas komt hij daar niet vaak omdat hotels veel te duur zijn. Daarom schiet hij de soms foto’s in India, daar is het een stuk goedkoper. Check hieronder een aantal van zijn foto’s. Voor meer informatie en andere foto’s kun je altijd nog zijn Instagram checken.

Foto’s: Pau Buscato

Reageer op artikel:
Deze fotograaf schiet de meest grappige foto’s op het juiste moment
Sluiten