Technoliefhebbers kunnen tijdens het paasweekend van god los bij Awakenings

Redactie 11 mrt 2018 Entertainment

Het is maart, de eerste warme zonnestralen landen op je huid, de vogeltjes beginnen te fluiten en traditiegetrouw wordt er in het paasweekend een waar technowalhalla uit de grond gestampt bij de vrienden van Awakenings. 

Liefst vier avonden én dagen worden er godsgruwelijk dikke feesten georganiseerd in de Gashouder in het Westerpark, de plek die ook wel bekend staat als de technotempel van de wereld. Mensen komen dan ook van alle plekken ter wereld naar onze hoofdstad om al het zweet uit hun lijf te dansen op het beste dat de technowereld te bieden heeft op het gebied van licht (lasers!), geluid (torens!) en muziek (topdj’s gek).

Awakenings pakt uit

En dat is verdomme nogal wat! Op donderdag staat er een Adam & Joseph special op het programma. Trouwe Awakeningsgangers weten dan wel dat we het dan hebben over Adam Beyer en Joseph Capriati, twee residents van Awakenings die daar al komen toen jij nog in de luiers zat. Tot 07:00 uur ben je onder de pannen, dus het komt goed uit dat de dag die dan al is begonnen goede vrijdag is.

Awakenings

Een nacht later is met harde technomaestro’s als Rødhåd, Ben Klock en Marcel Dettmann al uitverkocht. Maar daar heb je ticketswap voor. Schakelen we over naar de zaterdag, de Easter Special By Night. Prunk, Konstantin, Kölsch met z’n hoedje, Joris Voorn en Pan-Pot komen daar de feestvreugde verhogen. Brrr, bind je Nike Air Maxjes maar alvast om, want dit wordt een lekker avondje hoor.

Dan zijn we er nog niet, want de echte diehards gaan daarna even een kopje kippensoep drinken en een paar bananen eten, waarna ze terugkomen voor de Easter Special By Day. Dan komen kanonnen als Sven Väth, Dubfire en Sam Paganini de boel tot 00:00 warmhouden, waarna jij écht naar huis kunt. Maandag vrij, dus wat houdt je tegen.

Winnen!

Hier koop je tickets! Ga je geen spijt van krijgen. Maar maar maar, je kunt ook bij ons kaartjes winnen! We geven voor donderdag, zaterdag en zondag 2×2 tickets weg! Wil je daarheen? Tag in de comments met wie je wilt gaan en zeg voor welke dag je kaartjes wilt. Wellicht is het jouw geluksdag en win je kaartjes.

Awakenings
Awakenings
Reageer op artikel:
Technoliefhebbers kunnen tijdens het paasweekend van god los bij Awakenings
Sluiten