Megacrash met 21 auto’s tijdens de NASCAR Daytona 500

redactie 18 Feb 2019 Entertainment

Het moment in NASCAR waar eigenlijk iedereen stiekem op wacht, maar niet durft uit te spreken. Juist, zo’n spectaculaire crash. Dit keer werden de bezoekers van de Daytona 500 getrakteerd op een spektakelstuk van formaat. De bumpers van maar liefst 21 auto’s wisten elkaar te vinden.

‘Oh no’, zegt de commentator, maar wij weten wel beter. Wat ‘ie eigenlijk bedoelt is ‘F*CK YEAH’. Erg veel nemen we hem ook niet kwalijk, want hoe wil je anders in godsnaam al die auto’s 200 keer hetzelfde ovale rondje zien rijden en het nog steeds leuk vinden. We vermelden er natuurlijk wel even bij dat alle bestuurders ongedeerd zijn. Dan kan je met een gerust hart genieten van de beelden, toch?

Daytona 500

Je bent niet gek, je las het goed. Tijdens dit speciale event in de NASCAR, rijden de coureurs 200 rondjes over het circuit. Dat is 500 mijl en dat staat dan weer gelijk aan 804.7 kilometer. Het zou een wonder zijn als er helemaal niks gebeurt tijdens al die rondjes. Deze crash was dan ook één van de vijf crashes. Misschien dat de rednecks daarom zo verzot zijn op de sport. ‘MURICA!’

 

Reageer op artikel:
Megacrash met 21 auto’s tijdens de NASCAR Daytona 500
Sluiten