Fabrieksarbeider sterft nadat collega compressor in zijn reet duwt

Bizar verhaal uit India, waar een geintje uitliep op een pijnlijke dood. We moeten er eigenlijk niet aan denken wat het slachtoffer heeft moeten ondergaan, maar het is helaas echt gebeurd. Een of andere debiele dodo duwde een compressor in de anus van zijn collega, waarna hij het apparaat aanzette en de man aan zijn verwondingen is overleden. De luchtstraal wordt normaal gebruikt om houten balken mee door te zagen. Vul maar in wat voor ellendige puinzooi dat moet zijn geweest.

De 40-jarige Ravinder was een werknemer in de multiplex industrie in Nangloi Jat, een dorpje in het noorden van India. Lokale media meldt dat Ravinder aangevallen was door een collega, Anjan Misra, nadat hij iets van de grond wilde oprapen.

Ongeluk

Vervolgens duwde Anjan de compressor in de kont van Ravinder en zette hem aan. Daarop volgde een hoop gelach van zijn mede collega’s. De aircompressor wordt normaal gebruikt om blokken hout mee door te snijden. Ravinder struikelde nog en viel daarna bewusteloos op de grond. Daarna is meteen de manager gealarmeerd en is hij naar het ziekenhuis gebracht. In het ziekenhuis is hij overleden aan zijn verwondingen. Oorzaak: interne bloedingen en het falen van organen. Damn.

Watch yourself

De dader is meegenomen door de politie. Het is nog niet duidelijk of het om een prank-went-wrong ging of echt een aanval op de collega. Verder onderzoek moet dit uitwijzen. Wat wel duidelijk is, is dat de aanstichter niet helemaal goed in zijn hoofd is. Als je al werkt met dit soort machines, weet je wat voor schade het kan aanrichten bij een persoon. Let dus altijd goed op als je aan het werk bent. Voor je het weet, heb je een compressor in je reet.

Reageer op artikel:
Fabrieksarbeider sterft nadat collega compressor in zijn reet duwt
Sluiten