Comedian Michael McIntyre laat toptenniser Andy Murray het leplazerus schrikken

Redactie 27 mrt 2018 Entertainment

Stel je voor, je ligt lekker te slapen na een harde dag trainen. Rust pakken is immers een van de belangrijkste dingen die het lichaam nodig heeft. Word je opeens midden van de nacht abrupt wakker gemaakt door een comedian plus bijbehorende tv-show. Toptenniser Andy Murray kan erover meepraten.

Andy lag vredig te slapen in zijn hotel toen comedian Michael McIntyre zijn rust kwam verstoren met een tv-spel vol andere beroemdheden. Andy wordt nogal verward wakker, de slaap uit zijn ogen wrijvend probeert hij de eerste vragen van de presentator te beantwoorden. Elk goed antwoord levert 5000 pond op voor Sport Relief, een goed doel dat zich inzet om met sport en entertainment geld in te zamelen om arme mensen in de UK en in derde wereld landen te steunen.

In de quiz show komen verschillende bekende mensen voor. Zo zien we the Stig (Top Gear), Geri Halliwel van de Spice Girls en Papa Pig. Hoe Andy de volgende ochtend wakker werd is niet bekend, grote kans dat hij dacht dat alles een droom was. Haha, wat een heerlijke televisie!

Foto: screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Comedian Michael McIntyre laat toptenniser Andy Murray het leplazerus schrikken
Sluiten