Fenomenale comeback Michael Fassbender in The Killer

Micheal Fassbender is terug. en hoe! De afgelopen decennia schitterde hij nog in blockbusters als 300 en Inglorious Basterds, maar bleef het de afgelopen jaren angstvallig stil rondom de Duitse Ier. Tot nu, want met The Killer weet onze Michael een comeback van jewelste te maken.

Na de afgelopen jaren wat bescheiden rolletjes te hebben gespeeld in verschillende projecten, mag Fassbender in The Killer weer de spotlights op zichzelf laten schijnen. Als koelbloedige huurmoordenaar speelt hij de hoofdrol in deze film en die wordt goed ontvangen door het publiek, op social media is iedereen namelijk lyrisch over de film.

Huurmoordenaar

In The Killer krijgen we een kijkje in het leven een naamloze huurmoordenaar, die zijn leven volledig wijdt aan het omleggen van mensen. Beetje een dubieuze manier van geld verdienen maar oké, onze killer zegt zelf er erg goed in te zijn dus we knijpen bij deze film een oogje dicht. Een goede huurmoordenaar zorgt voor zo weinig mogelijk spektakel volgens onze naamloze vriend, maar wanneer een opdracht in Parijs verkeerd gaat, ontketent dat tot een heuse internationale klopjacht op de huurmoordenaar.

Ontvangst

De film wordt, zoals al eerder gezegd, enorm goed ontvangen. Een hoop mensen op social media vinden The Killer een van de betere films van dit jaar. We lichten een aantal reacties voor je uit.

The Killer

Wij weten in ieder geval wat we gaan doen vanavond. Hoewel The Killer mondjesmaat te zien is in de Nederlandse bioscopen, kan je ‘m ook gewoon lekker in je thuisbioscoop checken. Hij staat namelijk op Netflix! Hoef je met dit regenachtige weer de deur niet uit, soms ook wel lekker. Benieuwd naar de comeback van Michael Fassbender? De eerste beelden check je in de trailer hieronder!

Reageer op artikel:
Fenomenale comeback Michael Fassbender in The Killer
Sluiten