Colyn geeft in docuserie UNFILTERED heerlijk kijkje achter de schermen van het dj-leven

ADE ligt alweer een maandje achter ons en nog steeds dwalen onze gedachtes af naar die magische momenten die we hebben beleefd. Ook daar heeft vriend van de show Colyn heeft zich wederom van z’n beste kant laten zien. De dj komt nu met een tof project, want op 28 november brengt hij zijn docuserie UNFILTERED uit. Daarin geeft hij een exclusief kijkje behind the scenes over zijn leven als dj.

Colyn heeft het afgelopen jaar gesloopt met tracks op Afterlife en Rose Avenue en maakte bijvoorbeeld ook een remix voor Armin van Buuren. Daarnaast reisde hij heel de wereld rond voor gigs op alle uithoeken van de planeet, met onder andere Tomorrowland, Coachella en de Street Parade.

Om alvast in het sfeertje te komen kan je vanaf vandaag de trailer checken. Die schept verwachtingen, want je maakt een gelijk een heerlijke duik in het leventje van Colyn. De complete docu is vastgelegd door regisseur Arun Advani. Hij liep maandenlang mee met Colyn en volgde hem overal: van de ups en downs tot de leipste hoogtepunten van deze periode uit z’n carrière.

Colyn UNFILTERED
Colyn & Innellea.

Artiestenbestaan

Daardoor krijg je in UNFILTERED een unieke blik in het leven van Colyn. Uiteraard laat het de toffe kant zien van het artiestenbestaan, maar toont het ook de flinke struggles waar je mee te maken krijgt als artiest. Belangrijke momenten van vrienden en familie missen, vertraagde en gecancelde vluchten, vermoeidheid, of nog kutter: dat je trommelvlies klapt tijdens een show.

UNFILTERED

Gelukkig bestaat het leventje van een tourende artiest vooral uit positieve ervaringen. Wat te denken van de ongelofelijke energie die je ontvangt van fans, het draaien van waanzinnige show op de meest mooie locaties, vriendschappen opbouwen met andere artiesten en de hardwerkende mensen om je heen die deze events mogelijk maken. Daarnaast ontdek je tal van nieuwe culturen en kom je vele inspirerende mensen onderweg tegen.

Colyn zelf kan dan ook niet wachten tot het uitbrengen van deze docu: “Echt trots op hoe het allemaal uitpakt en de eindeloze support die ik krijg van mijn familie, vrienden, en het team gedurende deze vette reis. Ik sta echt te popelen om UNFILTERED met jullie te delen.”

Colyn en regisseur Arun in Zürich.

Van Tulum tot Dubai

Deze docu neemt je mee in Colyn’s leven van Chili tot Amsterdam, tot Tulum en Dubai. Skydiven, uren vastzitten in een vliegtuig, diners met Rüfüs Du Sol, sunrise sets in Space Miami, leipe afterpartys, je gaat het allemaal zien in deze docu. En alsof dat nog niet genoeg is, er komen ook topartiesten als Ben Böhmer, Monolink Korolova, Gordo, Innellea, Camelphat, Vintage Culture, Patrice Bäumel voorbij.

Speciale connectie

Doordat regisseur Arun en Colyn zo ontzettend veel samen zijn geweest hebben ze een speciale connectie opgebouwd waardoor hij iets speciaals heeft kunnen creëren. Arun vult dit nog aan: “Er zijn niet veel beroepen waarbij de variëteit in documentatie groter is dan het leven van een internationale tourartiest. Elke dag van elke tour heeft een natuurlijke opbouw die uiteindelijk samenkomt in een moment van puur plezier tijdens de show. Doordat elke aflevering zich afspeelt in een ander deel van de wereld, biedt het veel schilderachtige en filmische elementen, versterkt door de pracht van Colyn’s filmische muziek.”

Deze docuserie wil je dus niet missen. Vanaf 28 november komen de eerste afleveringen online! Meer over Colyn lezen? Check hier onze reportage van afgelopen zomer in Duitsland.

Reageer op artikel:
Colyn geeft in docuserie UNFILTERED heerlijk kijkje achter de schermen van het dj-leven
Sluiten