Boost je look van een 4 naar een 10 met deze gouden methode: colour sandwich

We weten het allemaal mannen, combineren van kledingstukken kan soms nogal lastig zijn. Laten wij nou de gouden stijlregel hebben die zorgt voor een goede balans in je outfit. Als je denkt dat colour sandwich een lekker sausje is voor je sandwich, zit je er helemaal naast!

Het is eigenlijk de nieuwste modehype waarmee je elke outfit een boost geeft. Maar wat betekent het eigenlijk? Nou, het komt erop neer dat de boven- en onderkant van je kleding dezelfde kleur hebben of evenveel volume, en alles daartussenin is helemaal aan jou. Door deze regel toe te passen, krijgt je outfit een goede balans en straal je stijl uit die goed doordacht is.

Colour sandwich

Denk aan ‘Colour sandwich’ als een coole truc met dressing, maar dan voor je outfit. Je pakt gewoon dezelfde kleur voor je shirt en je schoenen, misschien zelfs voor je hele look. Dus als je een groen shirt hebt, gooi je er groene kicks bij en voilà! Het lijkt simpel, maar er zijn zoveel mogelijkheden om wat kleur aan je kleding toe te voegen.

Als je niet zo van kleur bent is dat helemaal niet erg. Je kunt bijvoorbeeld je zwarte jas matchen met zwarte schoenen en nog steeds die slimme look hebben. En als je toevallig een top en broek in dezelfde kleur hebt, geen zorgen, je kunt nog steeds spelen met accessoires om die regel toe te passen. Het draait allemaal om het mixen en matchen.

@wyckclothes Easy principle that elevates the game. What do you think? #fyp #mensfashion #menstyle ♬ CLOUD 333 – Bvtter

Slimme Hack

Wil je een beetje pit toevoegen aan je look? Hier is een slimme fashion hack die je outfit naar een hoger niveau tilt. Als je het nog een beetje spannend vindt, begin dan met wat basic items. Probeer bijvoorbeeld je pet te matchen met je schoenen, of je hoodie te laten matchen met je sneakers. Maar pas op: als je met prints gaat spelen, zorg ervoor dat je niet overdrijft. Vermijd bijvoorbeeld het combineren van je paarse schoenen met een paarse trui vol groene stippen.

Reageer op artikel:
Boost je look van een 4 naar een 10 met deze gouden methode: colour sandwich
Sluiten