Click PVC vloeren, simpel schoon te maken met weinig onderhoud

Een vloer moet praktisch zijn, zowel in gebruik als onderhoud. De wekelijkse schoonmaak is gewoonweg niet ons meest favoriete onderdeel in het huishouden. Een vloer die simpel schoon te maken is en weinig onderhoud vraagt, klinkt als een ideale vervanger voor het huidige laminaat, tapijt of tegelvloer.

Maak van je vloer geen hoofdpijndossier

Met de gebruiksvriendelijke eigenschappen van een click pvc-vloer is het schoonmaken van de vloer geen hoofdpijndossier meer. Wie met regelmaat de stofzuiger zijn werk laat doen, en zo nu en dan een natte dweil erover heen haalt,  geniet van een vloer zonder omkijken. 

Naast het onderhoudsvriendelijke is een click pvc-vloer ook prettig in gebruik, zelfs voor de (onder)buren. Omdat PVC een geluiddempende werking heeft, hebben jij en je (onder)buren geen last meer van krakende planken zoals bij een houten vloer wel het geval is.

Het leggen van een PCV vloer in huis

Bij het leggen van een traditioneel houten laminaat kun je gerust twee dagen de tijd uittrekken voor het gelegd is. Het voordeel van een click pvc-vloer in vergelijking met de traditionele laminaat-types is dat er geen geëgaliseerd ondervloer aan te pas komt. Onder de laminaatstroken van PVC zit al een egaliserende onderlaag waardoor het niet nodig is om de ondervloer te egaliseren.

Met hetzelfde gemak als dat je een PVC-vloer legt, haal je het er ook weer af. Dit maakt het mogelijk om de pvc-vloer mee te nemen wanneer er verhuisd wordt naar een nieuwe woning.

Stil en geluiddempend voor een optimaal woonplezier

Er is niets vervelender dan een vloer die piept en kraakt als er overheen gelopen wordt. In de nachtelijke uren kan het kraken van de vloer bij jou en je buren voor ongemak zorgen. Wie een appartement of flatwoning heeft en de relatie met de buren goed wil houden, kiest voor een click pvc-vloer. 

Een click pvc-vloer is voorzien van een onderlaag van kurk. Hierdoor heeft de vloer een optimale geluiddempende werking en kun je ook in de nacht over je vloer lopen zonder dat het kraakt aan alle kanten.

Visite over de vloer zonder krassen

Jouw vrienden, familie en visite ontvangen zonder zorgen te hoeven maken over hun schoen afdrukken? Met een nieuw gelegd pvc-vloer, kun je naar hartenlust visite ontvangen zonder zorgen te maken over krassen in jouw laminaat. Je visite kan zelfs met rode wijn morsen. Na een simpel vaatdoekje erover te halen, is er geen spoor meer van drink- of etensresten.

Gun jezelf het gemak van een Ambiant PVC vloer

Of het nu je te doen is vanwege het schoonmaakgemak of de sfeervolle ambiance van een pvc-clickvloer; het aanbod vloeren van Ambiant heeft voor iedere woonwens een passende vloer. Kies voor de trendy dessins en unieke patronen en laat je gedroomde vloer tot leven komen. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Klik hier voor meer info

Reageer op artikel:
Click PVC vloeren, simpel schoon te maken met weinig onderhoud
Sluiten