Hier is de trailer van de return van de legendarische horrorpop Chucky

Redactie 5 jul 2017 Entertainment

De wereldberoemde pop maakte in 1988 zijn debuut in de film Child’s Play en bezorgt sinds die dag nachtmerries over de hele wereld. Bijna 30 jaar en $200 miljoen aan opbrengsten later, verschijnt er een nieuwe film over de angstaanjagende pop: Cult of Chucky. Een poppenfobie gekregen door Chucky? Doe je luier om, want de trailer gaat je niet in de koude kleren zitten.

Afbeeldingsresultaat voor chucky

Niet bekend met Chucky? Schaam je en lees verder. Een seriemoordenaar heeft zijn ziel weten te verplaatsen in een pop en een nietsvermoedende moeder geeft deze pop aan haar zoontje Andy. Wat ze ook proberen, de moordende pop blijft terugkomen. Vandaar ook de inmiddels zes horrorfilms over de nare verschijning.

Afbeeldingsresultaat voor chucky

In de nieuwste film Cult of Chucky neemt hij samen met wat poppenmaatjes wraak op zijn oude vijanden. We zien in de trailer dan ook oude bekenden. De man die Andy speelde in de allereerste Child’s Play is te zien in de nieuwe film en ook Brad Dourif, vanaf het begin Chucky’s stem, is ook weer van de partij.

De nieuwste Chucky film zal niet in de bioscopen verschijnen maar vanaf 20 oktober op Blu-Ray en DVD te verkrijgen zijn. Die gaan we kopen!

Reageer op artikel:
Hier is de trailer van de return van de legendarische horrorpop Chucky
Sluiten