Christine le Duc pakt uit met nieuwe collectie (en jij kan meeprofiteren)

Hoe staat het met de lade spannende lingeriesetjes van je vriendin? Of van jezelf natuurlijk, als je een vrouwelijke lezer bent. Kan wel wat verse input gebruiken, hé? Precies, dat dachten wij al. Dan komt het even heel goed uit dat Christine le Duc een nieuwe collectie op de markt heeft geslingerd waar wij het spontaan bloedheet van krijgen. Oh en natuurlijk hebben we korting voor je geregeld.

Je moet er misschien nog niet aan denken, maar het einde van de zomer komt langzaam maar zeker in zicht. Het nieuwe seizoen staat alweer voor de deur. Een periode waarin de temperaturen zullen dalen en dus een uitstekende gelegenheid om dat vuurtje zelf wat meer op te stoken.

Dare to be brave

Aan Christine le Duc zal het niet liggen, want zij grijpen dit moment met beide handen aan om een heerlijke collectie op de markt te brengen. Dare to be brave, luidt de slogan van hun campagne. Hierbij daagt Christine vrouwen uit om zichzelf sexy te voelen. Daar kunnen we natuurlijk alleen maar heel enthousiast ja op knikken, want van meer sexyness is nog nooit iemand slechter van geworden.

Nieuwe collectie

Zeker niet als de type lingeriesetjes worden aangetrokken zoals Christine nu heeft onthuld. We nemen de nieuwe collecties even met je door. Uiteraard hebben wij een mooie korting bedongen, waar jij jezelf en je vriendin, vrouw of quarel heel blij mee gaat maken.

Sevdalizia collectie

Dit is een lijn die weinig tot de verbeelding overlaat wat er in de slaapkamer (of in de keuken, de bank of de eettafel) staat te gebeuren. Instant vlam in de pan! De Sevdalizia collectie check je hier.

Laatste aanwinsten

Of wat dacht je van de allerlaatste arrivals? Ook de moeite waard hoor!

Korting

Waar wacht je nog op? Verwen je partner met een prachtig nieuw setje en moedig haar aan om haar sexy zelf te laten zien. Met de kortingscode FHM15 krijg je €15 korting bij een minimale besteding van 50 euro, bovenop de sale die al gaande is! De code is geldig tot en met 12 september. Ga naar de website van Christine le Duc en scoor dat setje!

In samenwerking met Christine le Duc

Reageer op artikel:
Christine le Duc pakt uit met nieuwe collectie (en jij kan meeprofiteren)
Sluiten