Chrissy Teigen probeert haar godsgeschenken in een jumpsuit te persen

Redactie 14 apr 2017 Girls

Eigenlijk is het heel simpel: Chrissy Teigen is een absolute beauty en met haar borsten een droom voor elke man. Je zou zelfs kunnen stellen dat haar memmen een eigen Instagram verdienen. We zagen laatst dat Chrissy haar schatjes ook kan laten praten maar ze werken niet helemaal mee als miss Teigen een retestrakke jumpsuit aan probeert te trekken. Vinden wij helemáál niet vervelend.

Снапчат модели Крисси Тейген… Без комментариев???#chrissyteigen ??⭐✔#блогопись#celebrity#инстаграмнедели#famouspeople#celebrityblogger#hollywoodstar#showbiz#шоубизнес#gossip#celebritynews#новостизвезд#новостидня#сплетни#светскиеновости#новостиголливуда#celeb#glamour#spletnik#голливуд#папарацци#latvija#bestoftheweek#bestoftheday#paparazzi#селебрити#johnlegend #латвия #знаменитости

A post shared by ⓒⓔⓛⓔⓑⓡⓘⓣⓨ ⒽⓄⓁⓁⓎⓌⓄⓄⒹ ⓗⓞⓣ ⓝⓔⓦⓢ (@gossipdidi) on

TMZ, de goede journalisten die zijn, hebben Chrissy opgezocht om haar om advies te vragen hoe vrouwen zichzelf het best in een jumpsuit kunnen wringen. Chrissy reageert lachend dat ze er schijnbaar zelf niet zo goed in is.

Geen probleem Chrissy, niemand is perfect. Al kom je wel heel dichtbij hoor. Om dit punt te benadrukken hebben jullie hier nog wat filmpjes van de prachtige verschijning. John Legend, je bent een geluksvogel vriend.

TMZMaxim

Reageer op artikel:
Chrissy Teigen probeert haar godsgeschenken in een jumpsuit te persen
Sluiten