Comeback van Chucky: bloederige remake van Child’s Play

redactie 8 Feb 2019 Entertainment

Chucky is back! De comeback van een klassieker waar we met zijn allen nou net op zaten te wachten. Ideaal kijkvoer voor de horror fanaten. Wie heeft er vroeger nou niet wakker gelegen van deze film over de gestoorde pop? En precies omdat de makers van de film die slapeloze nachten ook voor de volgende generatie willen verzorgen, komt er een remake van Child’s Play uit 1988. De nieuwe versie van deze oude parel zal vanaf 20 juni in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

In de trailer zien we niet heel erg veel van de film. Maar, op basis van dit korte fragment kunnen we wel met zekerheid zeggen dat ‘ie weer ziek gestoord en gruwelijk bloederig wordt. Gelukkig is dat net waar we van houden. Wat we ook weten is dat de nieuwe Child’s Play ongeveer de zelfde verhaallijn volgt als de oude versie.

Wie is Chucky?

Voor degene die toch eventjes lekker hebben liggen maffen onder een hele grote steen: Chucky is de moordlustige speelpop uit de film. Hij is bezeten door een geest. Niet zomaar één. Nee, die van een seriemoordenaar. Charles Lee Ray wordt op een avond doodgeschoten door de wouten, in een speelgoedwinkel. De rest is geschiedenis. Chucky is zelfs zo bekend geworden dat ‘ie een soort icoon is geworden voor de hele horrorscene.

Child’s Play vs. Toy Story 4

Ook nog wel leuk om te melden. De nieuwste Toy Story zal op dezelfde dag in première gaan. De twee films over speelgoed zullen dus bij momenten gelijk afgespeeld worden. Nu maar hopen dat ouders met hun kids niet de verkeerde zaal inlopen. Het zou toch zonde zijn als ze bij Toy Story terecht komen. 20 juni, zet ‘m in je agenda! It’s playtime.

Reageer op artikel:
Comeback van Chucky: bloederige remake van Child’s Play
Sluiten