De definitieve terugkeer van Chucky

redactie 13 nov 2018 Entertainment

De icoon van de horrorwereld keert terug. We hebben het er al eerder over gehad, maar nu is het toch echt definitief. Er komt namelijk een gloednieuwe serie aan. ‘Wanna play?’ De griezelige woorden die iedereen van Chucky kent. Daar hebben we nu al zin in. Dat betekent dus goed nieuws voor de trouwe fans onder jullie.

Dat Chucky terug komt in de vorm van een serie is supervet. Helaas moeten we nog wel een beetje geduld hebben vriend. De serie gaat pas juni 2019 in première. Dat is zeker balen, maar is ook het wachten waard. Het gaat om een remake van de griezelige film over een seriemoordenaar die op zijn sterfbed zijn geest overdraagt aan een simpele pop, Chucky. De hoofdrolspeelster in de serie is de beeldschone Aubrey Plaza, leuke bijkomstigheid niet? Bij FHM verheugen wij ons er al nu op.

Chucky

Iedereen kent de horror-pop die tot leven komt wel. Voor degene die hem nog niet goed kent: Een seriemoordenaar  verplaatst zijn ziel in een pop. Karen, de moeder, geeft het speelgoed vervolgens aan haar zoon. Ze proberen meermaals van de pop af te komen, maar het lukt steeds niet.

Zeven films

Don Mancini, de bedenker van Chucky, heeft ondertussen zeven Chucky films uitgebracht. In 1988 kwam de eerste film uit. Daarna zijn er velen films gevolgd. Meerdere waren succesvol, maar een aantal waren volgens verschillende fans té komisch. Die kritiek heeft ervoor gezorgd dat Mancini later weer die enorme spanning terugbracht in de films. Gelukkig maar.

 

Bron: Telegraaf

Reageer op artikel:
De definitieve terugkeer van Chucky
Sluiten