Verscheur de foto van je ex-vriendin en krijg gratis chicken wings

Redactie 5 feb 2018 Entertainment

De liefde tussen fried chicken en de man mag je wel de vurigste passierelatie ter wereld noemen. De liefde bedrijven tussen de mayo, ketchup en droge hamburgerbroodjes, we dromen er elke nacht van. Stel je voor, gratis chicken wings en het enige wat je moet doen is de foto verscheuren van je ex-vriendin.

Je bent diep in rouw omdat je vriendin het heeft uitgemaakt. Valentijnsdag is in zicht en je wordt alleen maar droeviger. Nu kun je dus chicken wings scoren door de foto van je ex te versnipperen, damn wat een heerlijke actie van Hooters. Stuur de foto van het moment suprême en je krijgt free chicken wings!

We begrijpen dat het verscheuren best wel emotioneel kan zijn. Je gaat dat gezeur van je ex stiekem wel missen. Hooters heeft daar ook nog eens oplossing voor. Je kunt nu online de foto van je ex-vriendin verscheuren, maar ook verbranden, begraven of met een dartpijl raken. Revenge tot en met!

Chicken wings
Foto: Hooters

Daarna krijg je een bevestiging dat je een goede zaak hebt verricht. 10 gratis chicken wings zullen op je wachten op Valentijnsdag. Helaas moet je dan wel even naar Amerika afvliegen, maar daar heb je nog even voor. Je doe toch alles voor gratis chicken wings? Als je je dan nog niet beter voelt, Koos Alberts zingt het voor je.

Reageer op artikel:
Verscheur de foto van je ex-vriendin en krijg gratis chicken wings
Sluiten