Dit is de hele ruige pick-up truck Colorado 2021 van Chevrolet

redactie 11 Oct 2019 Machines

Over bad-ass pick-ups gesproken, kijk hier eens naar. Het is nog wel 2019, maar in 2021 kunnen we deze onstuimige Chevrolet Colorado 2021 verwachten. De middelgrote pick-up wordt aangeboden in vier trims van basic tot high-end: WT, LT, Z71 en de off-road georiënteerde ZR2. Vanzelfsprekend heeft deze laatste de meest agressieve stijl en uitrusting. Zie ‘m is beuken door het zand!

Kenmerken

De ZR2 is de enige Colorado-variant met de uitgespelde “Chevrolet” tekst op z’n bakkus. De robuuste kenmerken omvatten elektronische voorste en achterste vergrendelingsverschillen, een twee-inch body lift, 3,5-inch bredere baan, off-road rockers, gietijzeren bedieningsarmen, rode trekhaken en meerdere slipplaten. Zowel de ZR2 als de Z71 zullen worden voorzien een gelikte ‘Sand Dune Metallic’ print. De WT en LT krijgen een nieuw gouden Chevy-embleem. De Z71 krijgt hetzelfde, maar het embleem is zwart. Ten slotte zijn alle vier de uitvoeringen voorzien van een nieuwe achterklep die ook bedrukt is met “Chevrolet”. Lekker man.

Bob Krapes, marketingdirecteur bij Chevrolet Trucks: “We hebben 520.000 pickups in Colorado in vijf jaar verkocht via een meedogenloze, voet-op-de-gasbenadering van product- en functie-updates.” Met zijn nieuw uiterlijk front-end en achterklep, zal Colorado nu een meer agressieve uitstraling hebben die past bij zijn bekroonde mogelijkheden.”

Er zijn nog geen updates over z’n prestaties of de vraagprijs, daar zullen we nog even geduldig op moeten wachten, maar wat een beest!

 

Reageer op artikel:
Dit is de hele ruige pick-up truck Colorado 2021 van Chevrolet
Sluiten