Charlotte de Witte brengt haar drie passies samen tijdens ADE: taco’s, tequila en techno

Don Julio Tequila gaat samen met Charlotte de Witte en haar label KNTXT helemaal los tijdens ADE. Dan hoor ik je al denken, hoe dan? Daar hebben ze een topcombinatie voor bedacht, de drie t’s: tacos, tequila en techno. Is dat even smullen. En om het nieuws nog fraaier te maken, jij kunt hier gratis naartoe! De Charlotada, zoals ze de locatie hebben genoemd heeft overdag gratis toegang. Bestel de Don Julio infused taco en je maakt ook nog eens kans op limited edition Charlotada merch. Tickets voor de nachten kun je hier bestellen. De Charlotada is geopend van 12:00 tot 18:00, de toegang is gratis.

Ben je na deze 32 tips er nog niet uit wat je planning is met ADE? Nou, dan hebben wij nog iets tofs voor je. Van 19 tot 21 oktober wordt Theater Amsterdam omgetoverd tot de KNTXT Turbo Club, waar Charlotte haar favoriete Mexicaanse hapjes laat serveren. Overdag chill je bij de Charlotada, waar je jezelf lekker kunt verwennen met tacos en Don Julio tequilacocktails. ‘s Nachts staat je nog een te gekke line-up te wachten in de KNTXT Turbo Club. Een gegarandeerde topdag, lekker ontspannen, voetjes van de vloer en gaan.

Charlotte de Witte

Charlotada

Charlotte kijkt er al enorm naar uit: “Ik ben erg enthousiast over dit event en de Charlotada is een ontspannen plek om rond te hangen met vrienden voordat de avond begint. Ik nodig alle liefhebbers uit om te komen eten, drinken en dansen tijdens Amsterdam Dance Event 2023. Laten we samen iets speciaal creëren!”

Voor de die hard Charlotte de Witte-fans nog meer leuk nieuws: je kan jezelf eventjes top verwennen met de nieuwste KNTXT merch, waaronder een limited edition Charlotada.

Verrassing

En nog een leuke suprise: Charlotte de Witte zal zelf de eerste gehele avond (19 oktober) draaien van 23:00 – 05:00.

Reageer op artikel:
Charlotte de Witte brengt haar drie passies samen tijdens ADE: taco’s, tequila en techno
Sluiten