Nieuwe Virtual Reality game ‘Beat Saber’ is de perfecte Jedi training

Redactie 8 feb 2018 Entertainment

Beat Saber is een ritmische Virtual Reality light saber game vergelijkbaar qua design met een Guitar Hero. Breng de Jedi in je naar boven en zorg dat je alle gekleurde blokken op de juist manier doormidden hakt.

Als je wel eens Virtual Reality games gespeeld hebt, weet je dat er talloze gave spelideeën zijn om via het platform uit te testen. Als je houdt van spellen als Quitar Hero of Dance Dance ga je deze ook heel tof vinden. Het is een combinatie tussen je Star Wars Jedi training en keihard rocken op Enter Sandman. Indie developer Hyperbolic Magnentism is de uitdaging aangegaan en heeft de combo van deze twee op de markt gebracht.

Het spel heeft helaas niks met Star Wars te maken. Dat betekend niet dat het ruk is om te spelen natuurlijk. Wie wil er nu niet met een lightsaber shit mollen. In de Star Wars universe zouden Jedi’s het prima kunnen gebruiken om hun reflexen te trainen, in de echte wereld is het jou beurt.

In het spel moet je blauwe en rode blokken kapot hakken. Dit kun je niet zelf helemaal losgaan, maar zit vast aan ‘opdrachten’. Met pijlen is weergeven hoe je de blokken doormidden kunt slicen. Wij dromen nog even verder over een Light Saber game die wat meer met Star Wars te maken heeft. Voorlopig is het de perfecte vervanging. Zal de Force sterk met jou zijn? Laat het zien in Beat Saber en sloop alle blokken helemaal tot puin!

Foto: Screenshot YouTube

Reageer op artikel:
Nieuwe Virtual Reality game ‘Beat Saber’ is de perfecte Jedi training
Sluiten