Vier de passie van hoogwaardige motorsport met dit Casio Type-R horloge

Wie verstand heeft van horloges, weet dat een fatsoenlijk klokkie al gauw een vermogen kost. Bij horloges denken we snel aan merken als Rolex, Audemars Piget of Richard Mille. Onbetaalbaar natuurlijk. Maar Casio houdt zich al jaren staande als dé budget-topper onder de polshorloges, zonder in te leveren op kwaliteit. Zij gaan nu een samenwerking aan met Honda, die samen een wel heel dik horloge op de markt gaan brengen. 

De twee Japanse bedrijven slaan hun handen ineen en komen met de EDIFICE WINDFLOW Honda Type R Edition ECB2200HTR-1A. Een hele mond vol, maar wel een toppertje hoor. De horlogeboer betuigt met dit model haar respect aan Honda.

Casio Type R horloge

De Casio Type R horloge staat voor de synergie tussen hoge prestaties en ingewikkeld design. Het horloge is een eerbetoon aan, jawel, de Type-R autoserie van de Japanse autoboer. Dat zie je terug op de klok, want de herkenbare rode ‘H’ van Honda staat pontificaal op de wijzerplaat en je vindt de termen Honda en Type-R terug op de sluiting van het horloge. Over de wijzerplaat gesproken, de verf op de wijzerplaat licht op in het donker, zodat jij ten alle tijden een uitstekende leesbaarheid hebt.

De horloge band, die uit Alcantara materiaal gemaakt is, is gelakt in authentiek Championship White, de iconische kleur waarin de Type-R wagens in komen. Ook is op de band rode stiksels te zien, wat een verwijzing is naar het interieur van de Type-R. Dat ziet er strak uit hoor. Met dit horloge lijkt het bijna alsof je een echte Honda Type-R om je pols draagt.

Specificaties 

De wijzerplaat is bedenkt met krasbestendig saffierglas en is tot 100 meter waterproof. Het mooie van de nieuwe modellen van Casio is, is dat het tegenwoordig ook een soort smartwatches zijn. Met de Casio Smartphone Link, die via Bluetooth werkt, kan je het horloge nog gemakkelijker instellen met een app op je telefoon. De app werkt namelijk automatisch de tijdzone bij, door te kijken waar de telefoon zich op dat moment bevindt. Ideaal. Kosten van dit klokkie? 400 ballen, dat valt toch mee! Mocht je geïnteresseerd zijn in deze parel, dan kan je ‘m vanaf nu bestellen op de website van Casio. We raden je wel aan om er vlot bij te zijn, onze ervaring leert dat deze modellen erg gewild zijn. Heb je nu nog niet genoeg aan bovenstaande plaatjes van dit pareltje, dan hebben we hieronder nog bewegend beeld voor je!

Reageer op artikel:
Vier de passie van hoogwaardige motorsport met dit Casio Type-R horloge
Sluiten