In Katwijk kun je met je vrienden meedoen aan de Carpaccio Challenge

Redactie 25 Sep 2017 Entertainment

Liters bier en kilo’s aan rood vlees, er gaan weinig dingen in het weekend boven uit eten met de hele vriendengroep. Dit vriendenteam van een voetbalclub in Hardinxveld-Gieesendam pakte dat afgelopen weekend helemaal goed aan.

De mannen zijn vrijdagavond de verrukkelijke uitdaging aangegaan om een carpaccio van 3,5 vierkante meter samen te verschansen. De groep heeft deze te gekke uitdaging aangegaan bij Taverne Draekstien in Katwijk. De eigenaar van het restaurant, Kevin de Best, zegt dat zijn carpaccio in hele omgeving al aardig aan de weg aan het timmeren is aan bekendheid. “Hij stond bij ons op de kaart als XXL, maar we hebben er nu XXXL van gemaakt. We hebben in Katwijk 55 gezinnen verrast met een carpaccio van 3 m2, om er de aandacht op te vestigen.”

De vele dunne lapjes rood vlees staat op de menu kaart als de Carpaccio Challenge. Op de Facebookpagina van het restaurant staat dat de mannengroep geslaagd is voor de challenge en dat de hongerige vriendengroep zelfs nog ruimte over had voor een hoofdgerecht. Om meer mensen uit te dagen zegt Kevin: “We kunnen zelfs tot 30 m2 gaan”.

Als je zelf met je vrienden ook de Carpaccio Challenge aan wil gaan, ga dan snel na de site van Draekstien want het restaurant heeft voorlopig aan reserveringen geen gebrek. Met welke vrienden moet jij meedoen aan de Carpaccio Challenge?

Reageer op artikel:
In Katwijk kun je met je vrienden meedoen aan de Carpaccio Challenge
Sluiten