Carhartt WIP x Rocket Espresso Milano: koffie-essentials & fashion

Koffieliefhebbers en fashionfanaten opgelet! Carhartt WIP en Rocket Espresso Milano zijn weer bezig geweest en hebben iets heel diks gecreëerd. Herinner je die militair geïnspireerde espressomachines die ze vier jaar geleden hebben gedropt? Zet je schrap, want ze hebben zojuist een gloednieuwe collectie gelanceerd die de droom is van elke koffieliefhebber.

De Porta Ticinese espressomachine is een glanzende ster in beperkte oplage. Het heeft een roestvrijstalen behuizing met een reflecterende chroom laag die een ultramoderne sfeer uitstraalt. Oh, en hebben we de iconografie in reliëf en het exclusieve artwork al genoemd? Elke machine is in feite een uniek kunstwerk, compleet met een genummerde geëmailleerde badge. Dit is je koffietje maken in stijl hoor!

Foto: Carhartt WIP / Rocket Espresso Milano

Grinder

Maar wacht er is meer! De Porta Ticinese Grinder is de partner in crime van de espressomachine. Deze bad boy is gemaakt van verchroomd, geëxtrudeerd aluminium en heeft alles te maken met stijl met zijn reliëfafbeeldingen en laser gegraveerde branding op de achterkant.

Foto: Carhartt WIP / Rocket Espresso Milano

Limited edition kleding

En omdat ze bi Carhartt en Rocket weten dat we er goed uit willen zien terwijl we ons bakkie pleur maken, hebben ze een kledingassortiment in beperkte oplage geïntroduceerd. We hebben het over truien, schorten en T-shirts, allemaal ontworpen met motieven van de twee merken. De trui en het T-shirt met ronde hals hebben zelfs een leipe illustraties van het koffiezetapparaat op de rug.

Foto’s: Carhartt WIP / Rocket Espresso Milano

Releasedatum

Nu belangrijk om te onthouden, want de magie van Carhartt WIP x Rocket Espresso Milano komt vandaag naar Italië  in de Carhartt WIP Store Milano Ticinese. Maar, maak je geen zorgen, vanaf 7 december kun je de producten vinden op de website van Carhartt WIP. Maak je klaar om je koffiegame serieus te upgraden!

Foto: Carhartt WIP / Rocket Espresso Milano
Reageer op artikel:
Carhartt WIP x Rocket Espresso Milano: koffie-essentials & fashion
Sluiten