Cardi B laat haar verzameling aan luxe auto’s zien

redactie 24 Aug 2019 Girls

Cardi B’s verhaal van haar rise to fame lijkt inmiddels wel op een sprookje te lijken. Ze werd geboren in de The Bronx, heeft gewerkt als stripper om haar geld te verdienen en verdient nu bakken met geld als beroemde rapper. En wat doe je met dat geld? Luxe auto’s kopen.

Cardi’s geschiedenis in een notendop

Cardi B, Belcalis Almanzar , zoals ze eigenlijk heet groeide grotendeels op bij haar grootmoeder en had nauwelijks geld. Als tiener stopte ze met school en sloot ze zich aan bij de straatbende The Bloods. Op haar achttiende werkte ze voor tweehonderd dollar per week in een supermarkt, en woonde ze in een klein kamertje met haar agressieve vriend en zijn twee pitbulls. Ze besloot te gaan strippen, verdiende daarmee genoeg geld om haar vriend te verlaten en in 2013 begint ze voor het eerst foto’s en filmpjes te posten op Instagram. Ze is dan 21 jaar. Dat is ongeveer de geschiedenis van ‘s werelds beroemdste vrouwelijke rappers in een notendop. In 2015 tekende Cardi een platencontract, en twee jaar later scoort ze met haar single Bodak Yellow de monsterhit van de zomer.

Garage met luxe auto’s

Als eerste vrouwelijke rapper in 20 jaar wist ze op nummer 1 in de Billboard top 100 te raken. Op datzelfde moment stonden er nog twee van haar nummers in de top 10. Drie debuutsingles in de top 10, dat is een beste prestatie. Sinds The Beatles is dit bijna niemand meer gelukt. Niet gek, dat deze chick dus aardig wat moneys binnenhaalt. In haar Instagramstory laat de rapper samen met haar man Offset hun luxe garage zien, waar auto’s staan als: Bentley Truck, Porsche, Lamborghini, Lamborghini Truck, Mercedes Maybach, Bentley, Rolls Royce Truck, Mclaren en een Ford Truck. Check het zelf maar.

Reageer op artikel:
Cardi B laat haar verzameling aan luxe auto’s zien
Sluiten