Met de Canada Goose x OVO’s capsule collectie kom je de koude dagen stijlvol door

Canada Goose en OVO (October’s Very Own), het modemerk van Drake, geven een groot feest, ter gelegenheid van hun geweldige collab die maar liefst 12 jaar bestaat. De fusie van de twee Canadese merken is stijlexplosie op de best mogelijke manier.

Dus waar komt al die hype vandaan? Nou, ze hebben deze geweldige Life at Night capsulecollectie uitbracht, en geloof ons, hij is dik. Het is een mix van eersteklas outerwear van Canada Goose en de kenmerkende swag van OVO, een match made in de Canadese modehemel. Drake zou ongetwijfeld trots zijn!

Foto: Canada Goose / OVO

Canadese krachtpatsers

Deze twee Canadese krachtpatsers plakken niet alleen logo’s op jassen, ze smelten hun vibes naadloos samen op een manier die functionaliteit en prestaties uitstraalt. De twaalfde collab is een epische unisex collectie die is ontworpen om het barre winterklimaat aan te pakken. En we hebben het niet zomaar over pieces, we hebben het over de iconische Chilliwack Bomber, een must-have om de Canadese winters in stijl te overleven.

Van alle markten thuis

De Chiliwack Bomber staat centraal, vernieuwd met Performance Satin van Canada Goose. Als je denkt dat het een gewone bomber is, heb je het even mis. Het is een masterclass in duurzaamheid, warmte mobilisatie en veelzijdigheid. Het kortere ontwerp is niet alleen een fashion statement, het is een functionele keuze waarbij comfort voorop staat. Verstelbare tunnelkap? Check. Stretch rib taillebanden en manchetten? Dubbel Check. Tweewegritsen en zakken in overvloed? Driedubbel check. Dit jack is the real deal, geïnspireerd door naoorlogse bushpiloten in Noord-Canada.

Foto: Canada Goose / OVO

Next level winteraccessoires

Er is uiteraard nog meer! De collectie bevat ook een superzachte en reflecterende gebreide balaclava en sjaal, want wie zie dat winteraccessoires ook niet van het next level kunnen zijn? Deze stukken zijn gemaakt van 100% biologisch afbreekbare superfijne merionowol uit Italië eb zijn het toonbeeld van zachtheid, warmte en ademend vermogen. En natuurlijk zijn ze voorzien van het kenmerken OVO-uilenembleem en de naam Canada Goose. Een knipoog naar het iconische partnerschap dat de Canadese mode al meer dan een decennia definieert.

Foto: Canada Goose / OVO

De release vindt plaats op 8 december. Je kunt deze winter Essentials kopen bij geselecteerde winkels en online bij zowel Canada Goose als OVO. Mis de kans niet om door de straten te lopen in de perfecte mix van stijl, geschiedenis en Canadese coolheid. De winter is een stuk warmer geworden – en veel stijlvoller

Foto: Canada Goose / OVO
Reageer op artikel:
Met de Canada Goose x OVO’s capsule collectie kom je de koude dagen stijlvol door
Sluiten