De ideale camper voor jouw volgende roadtrip

redactie 16 sep 2018 Entertainment

De zomer ligt helaas alweer bijna achter ons. Gelukkig wordt het volgend jaar weer zomer. Je kan volgend jaar natuurlijk weer aan de Spaanse costa’s evolueren in een kreeft,  je kan het ook dit jaar een keer anders doen. Vraag je vriendin (of je maten) mee op roadtrip door Europa. Daarvoor heb je natuurlijk wel een camper nodig. Check deze Kompanja Camper eens.

‘Vanlife’ is he-le-maal hot. Leven in een busje om daar vervolgens de wereld mee te bestormen. Natuurlijk moet niet iedereen dat doen anders heb je alleen maar files. Dat is niet zo chill. Het Duitse  bedrijf Kompanja speelt goed in op deze reistrend. Ze bouwen Renault Trafic’s om tot campers en dat ziet er best wel vet uit.

Openluchtbioscoop

De Renault Trafic is van zichzelf al chill. Zo zit er een 125 pk sterke DCI dieselmotor in die voldoet aan de Euro 6 norm. Verder heef de Trafic airbags, parkeerhulp en een sound en airco-pakket. Bij Kompanja zorgen ze ervoor dat deze wagen makkelijk aangepast kan worden van een 6-persoonsauto naar een camper met 4 bedden. Het is namelijk wel zo lekker om na een lange reis op een warm bedje te ploffen. Maar de Kompanja heeft meer. Zo zit er een keukenblokje in, een koelkast voor pils en een kraan die je zowel binnen als buiten kan gebruiken. Het allertofste is misschien wel het projectorsysteem, deze  zorgt ervoor dat het pop-up-dak een openluchtbioscoop wordt. Hoe romantisch zal het zijn om samen met je geliefde onder de sterrenhemel The Notebook te kijken. Of iets van Marvel. Ook goed.

Zelf doen

Natuurlijk snappen wij dat zo’n camper best wel prijzig is. Wat je ook kan doen is zelf een tweedehands busje op de kop tikken om deze vervolgens professioneel te molesteren. Een vette uitdaging en zo kun je het ook nog naar eigen smaak inrichten. Bouw er een bar in bijvoorbeeld of een Jacuzzi. Het blijft natuurlijk wel vakantie.

Reageer op artikel:
De ideale camper voor jouw volgende roadtrip
Sluiten