Neem vandaag nog wraak op de Duitsers in het nieuwe event van Call of Duty

Redactie 23 jan 2018 Entertainment

Captain Butcher roept je op om ten strijde te trekken tegen de Duiters in het nieuwe evenement van Call of Duty: WWII genaamd The Resistance. Het is voor iedereen gratis te spelen. Het event start vandaag en je krijgt er heel wat voor terug. Onder meer gratis wapens, twee extra game modussen en gratis supply drops.

Iedereen kan gebruik maken van de nieuwe class The Resistance. Hierin kun je bijvoorbeeld de nieuwe Tactical Knife vinden. Het evenement duurt tot 27 februari. In die tijd moet jij zoveel mogelijk mensen killen om het verzet te helpen. Dit alles doe je natuurlijk niet voor niets. In ruil voor je heldhaftige daden tegen de nazi’s word je keihard uitbetaald. Onder meer met dubbel XP punten, nieuwe wapens en extra orders die je kunt vervullen.

De modus Demolition is weer terug van weggeweest. Nu kun je weer ouderwets je bom plaatsen in het kamp van de tegenstander en ze allemaal aan flarden schieten. Ook fan-favourite Prop Hunt is terug. Wel voor een gelimiteerde tijd, dus zet snel je console aan.

Deze week kun je dus helemaal losgaan op de nieuwe shooter van Sledgehammer. De fun is nog lang niet voorbij, want op 30 januari komt de nieuwe DLC van Call of Duty uit. Hierin zit onder meer nieuwe maps en een gloednieuwe storyline voor de Nazi-Zombies. Het blijft leuk om die ondode Duitsers het ‘leven’ zuur te maken.

Reageer op artikel:
Neem vandaag nog wraak op de Duitsers in het nieuwe event van Call of Duty
Sluiten