Call of Duty: Modern Warfare multiplayer ziet eruit als een speeltuin voor gamers

redactie 5 Aug 2019 Entertainment

Het blijft een van de populairste shooters die er is en vooral op gebied van online multiplayer weten Activision en Infinity Ward hun concurrenten ver achter zich te laten. De eerste beelden van Call of Duty: Modern Warfare zien er dan ook weer gruwelijk goed uit.

Er wordt al gesproken over het ultieme online speelterrein. Tijdens het Multiplayer Reveal Event werd al verteld dat pc-, PlayStation 4- en Xbox One-gamers de game tegen elkaar kunnen spelen. Nu wordt ook nog eens een hele dikke trailer van de spelmodus gedropt. Dit lijkt gewoon weer een zekerheidje te worden om aan te schaffen.

Multiplayer

De reboot van de populaire CoD-game heeft dus cross-platform-play en er is ook geen season pass. Verder is er best wat veranderd, er zijn veel meer verschillende spelopties. Zo zijn de maps groter en kun je een potje spelen met vier tot veertig mensen. Er zitten ook een paar nieuwe gamemodes bij. Gunfight en Cyber Attack kennen we nog niet en met Headquarters maken we weer kennis met een oude bekende modus die we sinds Black Ops II niet meer konden spelen.

Mocht je hopen op een Battle Royale modus in de Modern Warfare reboot, dan moeten we je teleurstellen. Voorlopig denken de makers er niet aan om zo’n spelmodus in de game te gooien, maar je zal je vast prima vermaken met de verschillende gamemodes en nieuwe wapens. De game staat officieel voor 25 oktober op de planning maar Infinity Ward gooit er vanaf 12 september al open bètatests uit.

Reageer op artikel:
Call of Duty: Modern Warfare multiplayer ziet eruit als een speeltuin voor gamers
Sluiten