Met Calaboose is Rotterdam een nieuwe saté-hotspot rijker

redactie 2 Jul 2019 Entertainment

Wat krijg je als je krachten bundelt? Juist, een geniaal concept. Satékoning Daan Kisman (aka Saté-man) en cocktail guru Arno van Eijmeren (bekend van de bar: Dr.) vonden een voormalig politiewachtershuisje in het charmante Rotterdam-Kralingen en creëerde dé perfecte plek voor een nieuwe signature-bar: Calaboose. Zin een avondje heerlijk sateetjes tjappen en cocktails drinken met je maten? Dit wordt jouw bar!

Geheim familierecept

Verwacht bij Calaboose geen gemiddeld sateetje, want voor de Indonesische bites wordt alleen met het beste vlees gewerkt. Het wordt geregen op de juiste wijze en een goede tijd gemarineerd in een een marinade naar geheim van familieconcept. De Saté-man Daan heeft het recept van zijn eigen vader gekregen. Zijn Saté-lab in Rotterdam werd al een groot succes, dus deze bar beloofd veel goeds. We kunnen niet wachten om de saté gambing en saté ayam te proeven.

Cocktails

Om extra goed van de bites te kunnen genieten is een drankje niet verkeerd. In de klassieke Indonesische bar zorgen getrainde cocktailprofs voor een lekker en goed gevuld glas. Mede-eigenaar Arno van Eijmeren trainde over de hele wereld barpersoneel en heeft inmiddels ook zijn eigen cocktail imperium met BarrelProof en cocktailbar Dr. Deze Rotterdammer weet van wanten.

Wanneer?

Van woensdag t/m zondag kan je aanschuiven voor de lekkerste Indonische hapjes die aan een lange open-grill worden bereid. Dorst hoef je dus ook niet te krijgen, want er zijn maar liefst 50 verschillende cocktails. De nieuwe hotspot vind je in Rotterdamse Oudedijk. Klim op dat zadel en go for it.

Foto’s: Rosa Quist

Reageer op artikel:
Met Calaboose is Rotterdam een nieuwe saté-hotspot rijker
Sluiten