Dexter hoofdrol speler Michael C. Hall staat open voor een nieuw seizoen

redactie 13 nov 2018 Entertainment

Iedereen kent de serie Dexter. Vijf jaar geleden kwam er een einde aan de serie, maar hoofdrolspeler Michael C. Hall verteld in een interview met Daily Beast dat hij wellicht open staat voor een nieuw seizoen. Dat zou zeker gruwelijk zijn. 

Serie

De serie gaat over een forensisch onderzoeker die in zijn vrije tijd als seriemoordenaar op grote criminelen jaagt. In de acht seizoenen heeft de serie veel fans gekregen. Het einde was volgens vele fans niet goed en daarom zien ze graag een vervolg. De bloedstollende serie met veel geweld is jarenlang een enorme hitserie geweest in onder andere Amerika en Nederland. Dat hij nu wellicht weer in de huid van de hoofdspeler Dexter Morgan kruipt is heel dik. Hij vertelde verder in het interview over zijn seksualiteit en zijn goede vriendschap met David Bowie. Gelukkig vroeg de interviewer ook naar de serie en zijn wij heel blij met dit nieuws.

Vervolg

Dat er misschien een negende seizoen komt, is supertof. Het is een serie waar je van houdt of niet, want met al dat geweld wat erin voorkomt, is het soms een waar bloedbad. Verder is er nog geen duidelijkheid wat betreft een officiële bevestiging over een definitief vervolg. Mannen, laten we met zijn alle hopen dat deze gruwelijke serie daadwerkelijk een vervolg krijgt.

 

 

 

 

 

Maxim

Reageer op artikel:
Dexter hoofdrol speler Michael C. Hall staat open voor een nieuw seizoen
Sluiten