Utrechts festival By The Creek keert terug in september

Hoewel we momenteel nog zonder enige feestvreugde zitten, begint komende festivalzomer er steeds beter uit te zien. Waar feesten als Strafwerk, Amsterdams Verbond al eerder op de planning stonden, heeft nu ook By The Creek bekend gemaakt terug te keren op de nog redelijke lege festivalagenda. 18 en 19 september dans jij je weer helemaal gek in Utrecht Vianen.

 Life is better by the Creek

Recreatiegebied Middelwaard is waar het allemaal gaat gebeuren. Net buiten Utrecht zal By The Creek onder het motto “Life is Better By the Creek” hun vijfjarige jubileum op spectaculaire wijze willen vieren. Het elektronische muziekfestival zit boordevol diversiteit en dat is ook terug te zien in de line-up. De beste house, techno en R&B acts verzamelen zich in Vianen zodat jij een grote mate van keuzestress tegemoet gaat. In de positieve zin dan, omdat er echt voor ieder wat wils is. Headliners als Ronnie Flex & Deuxperience, Danilo Plessow en Benny Rodrigues met een b2b sessie met Michel de Hey zijn stuk voor stuk grootheden in hun eigen genre. Stop Britse techno DJ Paula Temple erbij en je hebt werkelijk geen reden meer om niet te willen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door By the Creek (@bythecreekfestival)

Diverse stages

De voorgaande edities van By The Creek vonden plaats in juli, maar dit jaar zal september volgepland staan met de nodige bombarie. 18 en 19 september is het dus de beurt aan The Creek, die met vijf muzikale area’s en genoeg natuur een heerlijke locatie vormt voor dit knalfeest. Het diverse aanbod wordt nog eens benadrukt door de uiteenlopende hostingpartijen. Zeezout staat al jaren bekend om hun zomerse vibes en house legendes, terwijl Vunzige Deuntjes een stage zal voorzien van dansbare, smerige R&B tunes. Utrechtse nachtbrakers BASIS en Nachtcollege zullen de hoeveelheid rauwe techno en house tot het maximale brengen, terwijl de No Diggity stage je zal doen terug verlangen naar de 90’s en 00’s. Voor als je na corona niet kan wachten om een leuke meid aan de haak te slaan raden wij je aan om bij nieuwkomer Fiesta Macumba langs te gaan. Met een zwoele Latin Sound op de achtergrond dans jij je tong zo bij iemand naar binnen.

Voor meer info en tickets moet je zelf een kijkje op de By The Creek website nemen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door By the Creek (@bythecreekfestival)

Reageer op artikel:
Utrechts festival By The Creek keert terug in september
Sluiten