Harow Apollo 11 tafel heeft letterlijk een buitenaards interieur

Redactie 14 okt 2017 Entertainment

“That’s one smal step for man, one giant leap for mankind” waren de legendarische woorden van Neil Armstrong na de landing van Apollo 11 in 1969. Die eerste stappen van ome Neil zijn de grootste prestaties van de Verenigde Staten, en misschien wel de wereld. Vandaag de dag is alles wat de uitstraling heeft van dat onbekende in de lucht, lichtjaren van ons vandaan, is magisch. Nu kun jij dat gevoel met een stukje meubilair in huis halen met de Apollo 11 tafel van Harow.

Gemaakt van veeleisende combinatie van glasvezel en zorgvuldig gelaagd hars, heeft deze tafel een topografische kaart van het maanoppervlak. Het stukje unieke interieur is gemaakt met behulp van het gedigitaliseerde archiefdossier van NASA zelf. Om perfectie te waarborgen is de hele tafel in een steriele omgeving gemaakt.

Voor oog van detail was geen gebrek, waar zelfs de poten op de micro-millimeter gemaakt zijn. Daarmee heeft het NASA waardige aandacht gekregen met solide koperen poten gelijkwaardig aan die van de originele Apollo Lunar Module. Zo’n stukje exclusief meesterwerk krijg je niet zomaar. Om kans te maken om de tafel in huis de nemen, moet je persoonlijk contact opnemen met Harow.

Reageer op artikel:
Harow Apollo 11 tafel heeft letterlijk een buitenaards interieur
Sluiten