Breitling eert de luchtvaart met horloge Aviator 8 Mosquito

redactie 28 Sep 2019 Entertainment

Mannen opgelet! Het gruwelijke horlogemerk Breitling komt met een nieuw staaltje klokwerk. Dit ontwerp zorgt ervoor dat je even al het mooie apprecieert van wat de wereld te bieden heeft, want holy sheizen wat is ‘ie mooi. Met alleen mooi zijn kom je er natuurlijk niet, maar dit klokkie heeft potverdikkkeme ook nog eens inhoud. Het komt erop neer dat dit befaamde horloge de beauty and the brains bevat.

Eerbetoon

Met het nieuwe ontwerp van Breitling, de Aviator 8 Mosquito, eren zij de instrumenten in de horloge van de jaren ’30 ’40.  De onderdelen zijn gemaakt door hun hooggeprezen afdeling Huit Aviation Department. Het horloge is zeer duidelijk af te lezen door de Arabische cijfers en staat bekend als de co-pilot. Het klokkie is in zijn geheel tevens ook een ziek eerbetoon aan Haviland Mosquito; een vliegtuig uit de tweede wereldoorlog. De Mosquito was destijds gebouwd van hout, hout en nog meer hout. Je zal d’r maar in vliegen. Het feit dat hij was opgemaakt uit hout en de talloze missies die hij heeft doorstaan wordt het vliegtuig zo geëerd. Het was namelijk een van de snellere vliegtuigen op dat moment. Ondanks zijn snelheid was de Mosquito nog eens veel wendbaarder dan de rest. Chapeau mannen van Breitling. Jullie hebben het weer geflikt!

Denk jij nou van ik moet dit schatje hebben. Dat kan. Je kan hem inslaan voor een lucratief bedrag van 7054 euro! Veel plezier ermee.

 

Reageer op artikel:
Breitling eert de luchtvaart met horloge Aviator 8 Mosquito
Sluiten