Kogel door de kerk: Netflix kondigt Breaking Bad film aan

Redactie 25 Aug 2019 Entertainment

Het leek wel een voetbaltransfer a la Mathijs de Ligt, maar Netflix heeft nu aan alle geruchten een einde gemaakt: er komt een Breaking Bad film. In oktober zal El Camino: A Breaking Bad Movie, zoals de film gaat heten, al te zien zijn. Hell yes!

Komt ‘ie wel of komt ‘ie niet? Jarenlang deden wilde verhalen de ronde over een eventuele Breaking Bad film. Onlangs kwamen de hoofdrolspelers Bryan Cranston en Aaron Paul nog in het nieuws, nadat ze een nieuw drankmerk op de markt slingerden, waarbij alom werd aangenomen dat er een streep door de film kon.

Jesse Pinkman in Breaking Bad film?

Maar Netflix brengt daar via de tweet van gisteravond hoogstpersoonlijk verandering in. Of allebei de beruchte meth-producenten in de film zullen verschijnen is nog de vraag, maar Jesse Pinkman lijkt afgaande op de eerste teaser sowieso zijn opwachting te gaan maken.

Teaser

In de teaser zie je Skinny Pete (een van de drugsvriendjes van Jesse) door de politie ondervraagd worden over Jesse Pinkman. Veel meer dan dit krijgen we nog niet te zien, maar het kan niet anders of Jessse zal terugkeren. Of er ook een rol voor Walter White is weggelegd valt nog te bezien, met het einde van de serie in het achterhoofd. Hoe dan ook het beste nieuws dat we dit weekend hebben gehoord. Lang hoeven we niet te wachten, want de film zal 11 oktober te zien zijn op Netflix.

Reageer op artikel:
Kogel door de kerk: Netflix kondigt Breaking Bad film aan
Sluiten