Breaking Bad film El Camino staat nu op Netflix

redactie 11 Oct 2019 Entertainment

De enorm gehypte film over Jesse Pinkman (Aaron Paul) is nu te zien op Netflix. El Camino is ‘old school’ Breaking Bad maar dan in een nieuw jasje. Matt Jones die Badger speelt, zegt er het volgende over: “It was like going to a high school reunion, if you’re high school sold meth.”

Direct vervolg

Het verhaal van de film is dus gericht op Jesse Pinkman. Ditmaal kijken we dus niet vanuit de ogen van professor Heisenberg, maar vanuit de ogen van zijn student. De film gaat eigenlijk verder waar de populaire serie stopte. Het is dus een direct gevolg op de serie. Ook zorgt de film voor de terugkeer van heel veel karakters. Echte fan favourites zoals Badger en Skinny Pete zijn van de partij. Het beloofd een episch vervolg te worden op de serie met alles erop en eraan. Breaking Bad is back!

Behind the scenes

Om de terugkeer van Breaking Bad te vieren besloot Netflix om enkele opnames van de set te delen. In deze korte video zie je de acteurs aan het werk en ga je in gesprek met de makers. Niemand is Breaking Bad vergeten en ze zijn blij om weer terug te zijn. Ook wij zijn maar al te blij dat Breaking Bad terug is. We hebben eigenlijk maar twee vragen. Zien we die kale kop van Walter nog terug? Is het al weekend? Fuck it, wij gaan hem gewoon nu al lekker kijken, later!

Reageer op artikel:
Breaking Bad film El Camino staat nu op Netflix
Sluiten