Braziliaanse drugshandelaar verkleed zich als zijn dochter om te ontsnappen

redactie 10 Aug 2019 Entertainment

De Braziliaanse drugshandelaar Clauvino da Silva doet wel heel erg veel moeite om uit de gevangenis te ontsnappen. Hij maakt volledig misbruik van het feit dat zijn dochter hem kwam opzoeken. Hij verkleed zich namelijk als haar om daardoor buiten de poort te eindigen. Dat lukt hem alleen niet helemaal.

Je ziet dan ook al vrij snel dat er iets niet helemaal klopt. Door het masker dat hij op heeft ziet hij er bijzonder creepy uit, we hopen dan ook dat het een hele slechte kopie is van zijn dochter. Onder het masker zien we vooral een man die zich kapot schaamt voor zijn daad. Althans dat denken we te zien en snappen we ook wel. Toch lullig om op deze manier terug je cel in te moeten. Zal vast om gelachen worden.

Zelfmoord

Na dit incident is Clauvino da Silva direct naar de extra beveiligde afdeling gebracht. Daar is hij later dood gevonden. Hij heeft zichzelf van zijn leven beroofd. De directie van de gevangenis zegt dat hij zichzelf heeft opgehangen in zijn cel met een laken.

Nerveus

Het gekke is dat niet zijn slechte vermomming, maar vooral zijn nervositeit hem de kop koste. Misschien voelde hij zich toch lullig om het feit dat hij zijn dochter daar achterliet. De man is inmiddels overgeplaatst naar een zwaarbeveiligde gevangenis en er wordt onderzocht of zijn dochter aandeel had in deze gare ontsnappingspoging.

 

Reageer op artikel:
Braziliaanse drugshandelaar verkleed zich als zijn dochter om te ontsnappen
Sluiten