Het remlicht van Brake Free is de musthave van motorrijders

Motorrijden biedt veel voordelen. Je kan automobilisten het bloed doen koken door bij files tussen alle voertuigen door te schieten, het maakt een mooi geluid en je bent altijd als eerste weg bij het stoplicht.

Het enige nadeel is dat je nogal kwetsbaar bent op zo’n stalen ros. Bij een botsing zit je nog liever in een Fiat Multipla dan op een motortje. Zichtbaarheid is belangrijk in het verkeer, en al helemaal op je opgepimpte fiets.

Brake Free richtte zich een tijdje terug compleet op de verlichting van motorrijders en kwam op de proppen met de Brake Free Helmet Brake Light. Dit blitse lampje kun je met behulp van magneten op je helm klikken en zorgt ervoor dat jij nooit meer onzichtbaar bent.

Als je remt, wordt de Brake Light feller om andere wegmisbruikers duidelijk te laten zien wat je gaat doen. Het was een helse klus om ervoor te zorgen dat het lampje perfect reageert op je handelingen. Het licht moest alleen feller worden als je remt, niet als je even met je hoofd schudt.

Uiteindelijk is het allemaal gelukt en is de Helmet Brake Light ook nog eens draadloos! Het is opklikken en wegrijden. Je hoeft je niet meer te registreren als donor met dit handige snufje. Gelukkig is het ook niet nodig om diep in de buidel te tasten: voor $90 ben je helemaal het ventje.

 

HiConsumptionBrake Free

Reageer op artikel:
Het remlicht van Brake Free is de musthave van motorrijders
Sluiten