Bradley Cooper zingt en Lady Gaga acteert in nieuwe trailer van A Star Is Born

Redactie 10 jun 2018 Entertainment

Bradley Cooper kennen we allemaal van films zoals The Hangover en American Hustle. Hij is een geroemd acteur en maakt zijn regiedebuut met de film ‘A Star is Born’. Bradley neemt zelf een van de hoofdrollen voor zijn rekening, naast hem zal Lady Gaga in de schijnwerpers staan. Lijkt erop dat Gaga een carrière switch aan het maken is. De film geeft een kippenvel gevoel en geeft je een blik in de schijnwerpers.

De combinatie van de twee acteurs is erg bijzonder. Ook omdat we Bradley Cooper nog nooit hebben horen zingen en Lady Gaga weer aan het acteren is.

Verhaal

Bradley Cooper speelt Jackson Maine, een countrymuziek superster die niet zo lekker in zijn vel zit. Tot hij nieuw talent ontdekt in de opkomende Ally gespeeld door Lady Gaga. Naast talent vindt hij meer in haar dan een nieuwe collega, ja het is een romantisch drama. Hij weet haar te begeleiden in haar struggle naar de top.

Acteer skills Gaga

We zagen Gaga eerder in American Horror Story: Hotel schitteren waar ze een Golden Globe for Best Actress mee won. Wie haar acteer skills onderschat heeft niet goed zijn huiswerk gedaan. De overige cast bestaat uit Dave Chappelle, Adnre Dice Clay, Sam Elliot en zangeres Halsey.

Zonder make-up en pruiken

Gaga is erg gelukkig met haar rol in de Bradley Cooper film. “Dit is een droom die uitkomt. Bradley’s capaciteiten als regisseur, acteur en muzikant zijn werkelijk fantastisch. De film heet A Star Is Born en ik kan niet wachten totdat jullie Jack en Ally gaan ontmoeten”. Het is haast moeilijk om Gaga te herkennen in de film aangezien we haar zonder haar gebruikelijk make-up en pruiken zien. De film zal vanaf 5 oktober te zien zijn in de bioscoop. Hier is de trailer:

Foto: screenshot YouTube

 

Reageer op artikel:
Bradley Cooper zingt en Lady Gaga acteert in nieuwe trailer van A Star Is Born
Sluiten